Ursäkta röran vi bygger om. Här har ett hemligt avlopp ställt till det. Foto: Per Brandt

Fortsatta fördröjningar med Flatenbadets renovering

Maj blev juni. Som blev juli. Och det kommer att vara augusti innan den försenade renoveringen vid Flatenbadet, är helt klar. Ett dolt avlopp har ställt till det.

  • Publicerad 09:46, 12 jul 2018

Det var i maj som vi berättade om bilkaoset vid Söderorts populära strand Flatenbadet då p-platserna tillfälligt halverats. En uppsnofsning av entrén och parkeringen kolliderade med ovanligt tidig värme och badpremiär, vilket ledde till att husvagnsfamiljer blev instängda av laglöst parkerade privatfordon

Ombyggnationerna var tänkta att vara helt klara den 15 maj. Sedan sa trafikkontoret juni. Och nu är det juli, och Flatenbadets p-plats är fortfarande en byggarbetsplats, som ni kan se på våra bilder här.

P-kaos vid populära strandbadet i Söderort

Och så kommer det att vara i nästan en månad till, in i början av augusti som det ser ut nu. Parkeringen är numera helt öppen, men man ska bland annat måla p-platsernas linjer. Eftersom man måste stänga parkeringen ännu en gång för att göra det, väntar man på kasst väder för att kunna styra det utan att störa.

Familjer instängda i p-kaos i Söderort

Den största förseningen gäller dock gång- och cykelpromenaden alldeles framför själva ingången till stranden.

– Där har vi bland annat stött på en större pumpgrop, ett avlopp med koppling mot Nacka som inte funnits med på stadens ledningskartor. Det här har gjort att arbetet tagit längre tid än förväntat, säger Ola Eriksson, pressperson på trafikkontoret.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Foto: Per Brandt

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Ny scen för konst och teater i Farsta

Nyheter Gamla idrottssalen i Telestaden byggs om Farsta ska få en egen konst- och teaterscen, 650 kvadratmeter stor för olika konstformer. Lokalen är en ombyggd gympasal i Telestaden.onsdag 20/2 19:30