Ursäkta röran vi bygger om. Här har ett hemligt avlopp ställt till det. Foto: Per Brandt

Fortsatta fördröjningar med Flatenbadets renovering

Maj blev juni. Som blev juli. Och det kommer att vara augusti innan den försenade renoveringen vid Flatenbadet, är helt klar. Ett dolt avlopp har ställt till det.

  • Publicerad 09:46, 12 jul 2018

Det var i maj som vi berättade om bilkaoset vid Söderorts populära strand Flatenbadet då p-platserna tillfälligt halverats. En uppsnofsning av entrén och parkeringen kolliderade med ovanligt tidig värme och badpremiär, vilket ledde till att husvagnsfamiljer blev instängda av laglöst parkerade privatfordon

Ombyggnationerna var tänkta att vara helt klara den 15 maj. Sedan sa trafikkontoret juni. Och nu är det juli, och Flatenbadets p-plats är fortfarande en byggarbetsplats, som ni kan se på våra bilder här.

P-kaos vid populära strandbadet i Söderort

Och så kommer det att vara i nästan en månad till, in i början av augusti som det ser ut nu. Parkeringen är numera helt öppen, men man ska bland annat måla p-platsernas linjer. Eftersom man måste stänga parkeringen ännu en gång för att göra det, väntar man på kasst väder för att kunna styra det utan att störa.

Familjer instängda i p-kaos i Söderort

Den största förseningen gäller dock gång- och cykelpromenaden alldeles framför själva ingången till stranden.

– Där har vi bland annat stött på en större pumpgrop, ett avlopp med koppling mot Nacka som inte funnits med på stadens ledningskartor. Det här har gjort att arbetet tagit längre tid än förväntat, säger Ola Eriksson, pressperson på trafikkontoret.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Foto: Per Brandt

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

"Jag hade handen på Eddie Vedders kuk lite för länge"

Nyheter Kändisfotografen från Söderort om rockvärldens största svin I tre decennier har han fotograferat rocken och dess kändisar i Stockholm. Nu släpper han boken "Let there be rock" med personliga favoriter, många som aldrig publicerats förr. Johan Bergmark...tisdag 20/11 20:00

Beskedet: Förskola i Örby byggs ut

Nyheter Åtta års väntan kan snart vara över Förskolan Skogsbacken på Ripsavägen i Örby byggs ut. Planer för det har funnits ända sedan 2010, och nu ger stadens tjänstemän tummen upp till det senaste förslaget.tisdag 20/11 16:58