En fotgängare blev påkörd av en bilist på Brommaplan igår. Bilden är från ett annat tillfälle. Foto: Mikael Andersson

Fotgängare påkörd av bilist vid Brommaplan

Igår kväll blev en fotgängare påkörd av en bilist i rondellen vid Brommaplan. Personen fick föras till sjukhus i ambulans.

  • Publicerad 09:19, 11 aug 2017

Det var strax före klockan 21 igår kväll som personen blev påkörd. I nuläget är det oklart var i rondellen olyckan inträffade.

– Det jag ser är att en person fick åka med ambulans till sjukhus, dock är det oklart vad för skador det handlar om. I nuläget är en anmälan är upprättad om att bilisten inte iakttagit väjningsplikt och vållande till kroppsskada, säger Anna Westberg, presstalesperson på Stockholmspolisen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Karin Ernlund (C): "Stoppa varje onödig regel för byggande"

C-toppen i stor intervju inför Stockholmsvalet Inför valet träffar vi alla förstanamn i partierna som vill vinna makten i Stockholm. Det här är Karin Ernlunds och Centerpartiets främsta mål efter valet.lördag 21/7 9:05

Här är parkerna där du får dricka alkohol

LISTA: Se vad som gäller för Stockholms alla parker 2018 I vissa parker i Stockholm är det helt okej att öppna bubblet eller ölen till picknickhänget, i andra råder strikt alkoholförbud. Här ser du vad som gäller för "din" park.fredag 20/7 14:43