Påkörd. Enligt polisen fördes kvinnan till sjukhus med lindriga skador. Foto: Ylva Bergman

Fotgängare påkörd i Björkhagen

En fotgängare har blivit påkörd av en bilist i Björkhagen nu på onsdagseftermiddagen. En kvinna uppges ha förts till sjukhus med lindrigare skador.

  • Publicerad 17:15, 7 nov 2018

Händelsen inträffade klockan 15.56 i Björkhagen. Enligt polisen ska en kvinna ha blivit påbackad av en bilist när hon gick till fots.

– Det finns ingen brottsmisstanke. Det var en ren olycka, säger Eva Nilsson vid Stockholmspolisens regionledningscentral.

Kvinnan uppges ha förts till sjukhus för kontroll. Enligt polisen bedömdes skadorna som lindriga.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Nu ska bilister också välja elscooter

Nyheter Tre garage öppnar för populära elsparkcyklar Ställ bilen och ta el-scootern. Det hoppas Stockholm parkering och företaget Voi blir effekten av deras nya samarbete.lördag 17/11 8:30

Polisen tar hjälp av hundägare i Söderort

Nyheter Nytt projekt Polisen drar igång en ny satsning i Söderort och utbildar hundägare i att bli bättre på att nosa upp brott under sina många promenader.lördag 17/11 8:30