Olycka. Två fotgängare blev påkörda under tisdagskvällen, den ena olyckan inträffade här på Kungsbron. Foto: Per Brandt

Fotgängare påkörda i city

Två fotgängare blev påkörda av bilister i city under torsdagskvällen. Båda personerna ska ha varit vid medvetande när de fördes till sjukhus enligt polisen.

  • Publicerad 20:04, 4 dec 2018

Under tisdagskvällen inträffade två trafikolyckor där fotgängare blev påkörda av bilister i city. Den första inträffade vid klockan 18.46 på Kungsbron där en kvinna blev påkörd vid ett övergångsställe. Flera ambulanser, räddningstjänst och polispatruller kom till platsen och enligt Ola Österling, presstalesperson på polisen.

- Skadeläget är oklart men hon var vid medvetande när hon fördes till sjukhus. Vi utreder om något brott har begåtts, säger han.

Klockan 19.22 inträffade nästa olycka, även där blev en person påkörd av en bilist vid ett övergångsställe, den här gången på Regeringsgatan, och föras till sjukhus.

- Det är samma sak där. Statusen är oklar men personen var vid medvetande när denne fördes till sjukhus, säger Ola Österling.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Misstänkt mordförsök i centrala Stockholm

Nyheter Man förd med ambulans till sjukhus En man har förts till sjukhus efter att ha blivit stucken med knivliknande föremål.fredag 14/12 20:05

Förseningar efter stort stopp på t-banans röda linjer

Nyheter Oregelbunden trafik Ett tidigare stopp på tunnelbanans båda röda linjer ger följdförseningar på fredagseftermiddagen.fredag 14/12 16:43