Fotoklapp. Södermalms- museets butik flyttar ut till Täby Centrum i tre dagar.

Fotografiska gör blixtvisit i Täbban

Nu kommer fotojätten till Täby centrum – dock i mindre skala.

  • Publicerad 17:15, 11 dec 2018

Inför julen, under helgen den 14 till 16 december, kommer Södermalmsmuseet Fotografiska i en mindre skala till Täby centrum. Planen är att lämna fotografierna och konsten hemma, med sig tar de butiken.

– Vi kommer inte ha konst på plats utan man kommer att kunna köpa fotoböcker, fina posters och medlemskap. Sen kommer vi även att ha lite roliga tävlingar, säger Helena Rex, försäljningschef för Fotografiska.

Varför valde ni just Täby?

– Ja vi pratade om detta, det är ju första gången vi öppnar en pop up-butik. När jag tänker Täby så är det ett centrum med starka traditioner och det är en inkluderande plats som passar bra ihop med det vi står för. Förhoppningen är att träffa våra härliga gäster utanför våra väggar, säger hon.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Äldreboendets nya medarbetare: Robotsälen

Nyheter "Om du är mjuk och klappar den så ger den ifrån sig fina ljud" Gos med robotsäl och en virtuell cykeltur i de boendes gamla kvarter. Det är två av de tekniska metoder som ska öka livskvaliteten för de äldre på Attundagården.fredag 22/3 15:58

De bor — i ett växthus

Nyheter Naturhuset i Brottby som lagrar energi 145 kvadratmeter inomhusyta och 275 kvadratmeter utomhus. Ja, så stort blir det när man bor i ett växthus. Kanske har du sett familjen Wallentinus-Pettersson spektakulära boende i Sundby, Brottby?...fredag 22/3 15:36