Fotoklapp. Södermalms- museets butik flyttar ut till Täby Centrum i tre dagar.

Fotografiska gör blixtvisit i Täbban

Nu kommer fotojätten till Täby centrum – dock i mindre skala.

  • Publicerad 17:15, 11 dec 2018

Inför julen, under helgen den 14 till 16 december, kommer Södermalmsmuseet Fotografiska i en mindre skala till Täby centrum. Planen är att lämna fotografierna och konsten hemma, med sig tar de butiken.

– Vi kommer inte ha konst på plats utan man kommer att kunna köpa fotoböcker, fina posters och medlemskap. Sen kommer vi även att ha lite roliga tävlingar, säger Helena Rex, försäljningschef för Fotografiska.

Varför valde ni just Täby?

– Ja vi pratade om detta, det är ju första gången vi öppnar en pop up-butik. När jag tänker Täby så är det ett centrum med starka traditioner och det är en inkluderande plats som passar bra ihop med det vi står för. Förhoppningen är att träffa våra härliga gäster utanför våra väggar, säger hon.

QUIZ: Hur bra koll har du på rondellerna i Norrort?

Nyheter ✓Platserna ✓Stilarna ✓Reglerna ✓Byggprojekten Ska du ut och köra i Norrortstrafiken kan du knappast undgå dem – rondellerna. Men vad har du lagt på minnet om dem? Minst fem rätt, annars får du ta bussen istället!fredag 14/6 16:59

Häng med en timme på playan i Näsaäng

Nyheter Vi tog tempen på Täbybadarna Häng på en timme på beachen! I vår artikelserie ”En timme i” hänger vi runt i en timme och fångar det som händer. Den här gången landade vi i Näsaäng och träffade badande barn och kitesurfare.fredag 14/6 16:53
Stockholm Direkt