Fotoklapp. Södermalms- museets butik flyttar ut till Täby Centrum i tre dagar.

Fotografiska gör blixtvisit i Täbban

Nu kommer fotojätten till Täby centrum – dock i mindre skala.

  • Publicerad 17:15, 11 dec 2018

Inför julen, under helgen den 14 till 16 december, kommer Södermalmsmuseet Fotografiska i en mindre skala till Täby centrum. Planen är att lämna fotografierna och konsten hemma, med sig tar de butiken.

– Vi kommer inte ha konst på plats utan man kommer att kunna köpa fotoböcker, fina posters och medlemskap. Sen kommer vi även att ha lite roliga tävlingar, säger Helena Rex, försäljningschef för Fotografiska.

Varför valde ni just Täby?

– Ja vi pratade om detta, det är ju första gången vi öppnar en pop up-butik. När jag tänker Täby så är det ett centrum med starka traditioner och det är en inkluderande plats som passar bra ihop med det vi står för. Förhoppningen är att träffa våra härliga gäster utanför våra väggar, säger hon.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Dörrar på Roslagsbanan avstängda

Nyheter Ställer till problem för barnvagnar och rullstolsburna SL har tekniska problem med Roslagsbanans mittendörrar, som inte fungerar. Något som ställer till det för de resenärer som behöver använda sig av ingången i markplan.tisdag 22/1 11:19

Så många hemtjänstanställda träffar de äldre

Nyheter "Det skapar en stor stress" Den som har hemtjänst och bor i Danderyd kan under en tvåveckorsperiod få besök av 14 olika personer från hemtjänsten.tisdag 22/1 10:36