Foto: Wikimedia Commons

Fräck tjuv försvann med barnvagn

Stals från trapphus.

  • Publicerad 09:34, 15 aug 2019

Enköping
Måndag den 12 augusti.
Stöld. Vid lunchtid lämnade en kvinna sin barnvagn i ett trapphus och gick in i bostaden för att lägga sin lilla dotter. När kvinnan en kort stund senare skulle gå ut och hämta barnvagnen var den borta. Kvinnan gick ut på gatan för att titta men såg inga spår efter den fräcka tjuven.

Romberga
Onsdag den 14 augusti, klockan 16.40.
Snatteri. En butikskontrollant upptäckte på onsdagseftermiddagen en snattare inne på ÖOB. Det var en flicka i 15-årsåldern som hade plockat på sig hårfärg.

Romberga
Tisdag den 13 augusti
Stöld. På tisdagseftermiddagen tjöt det ur larmbågen inne på Intersport och en person lämnade snabbt butiken. Bilder från övervakningskameran kunde sedan visa att personen inne i en provhytt plockat på sig en t-tröja och två jackor, till ett sammanlagt värde av cirka 3000 kronor. Gärningsmannen är än så länge oidentifierad.
 

Flera stölder mot arbetsfordon – var det tjuvarna som jagades?

Nyheter En stöldvåg kan vara på väg att stoppas. I en bil påträffad i Järfälla hittades gods från ett av flera inbrott i arbetsfordon i Enköping under den senaste tiden.tisdag 24/9 10:40

Borrningar stör trafik på Salavägen

Nyheter Sanering. Marken under Salavägen ska undersökas Från september till november görs undersökningar inför saneringen av Enköpingstvätten. Det gör att Salavägen delvis kommer att spärras av. – Det blir begränsad framkomlighet vissa tider, säger Ulf...måndag 23/9 16:16