Foto: Mostphotos

Fräckt rånförsök stoppades efter jakt

En bensinsmitning och en butikssmitning. Det är vad som skedde i Enköping och Bålsta under tisdagen och natten.

  • Publicerad 09:18, 25 okt 2017

ENKÖPING.
Tisdag.
Stöld. Vid 04.40 på onsdagsmorgonen var det någon eller några som stal 50 liter diesel vid Cirkle K. Det totala värdet för drivmedlet uppgår till 740 kronor. Fordonet lämnade sedan platsen utan att någon betalade. Det hela finns på övervakningsfilm som nu är beställd av polisen.

BÅLSTA CENTRUM
Tisdag
Stöld. Vid 15-tiden ser personal på Intersport att två män är på väg ut från butiken med en fylld väska. När duon passerar larmbågen tjuter larmet och de börjar då att springa. Personalen springer efter och ropar på hjälp. Väktaren som jobbar konstant i Bålsta Centrum blir uppmärksam på vad som är på väg att ske och springer efter. Denne får tag i en av gärningsmännen, den som bär på väskan. Så småningom övertar polisen gripandet och i väskan finns en jacka och fyra tröjor till ett sammanlagt värde på 4095 kronor. En man i 20-årsåldern grips som okänd då han saknar giltiga identifikationshandlingar.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fyra bilar - fyra brott (och två var Saabar)

Nyheter Många brott har direkt koppling till fordon. Fyra sådana noterades i Enköping under lördagen och natten mot söndagen.söndag 8/7 8:19