Snart igång. Vandaliserade hissdörrarna är utbytta. Foto: Mimmi Epstein

Fridhemsplans vandaliserade hiss snart igång

Dörrarna blev vandaliserade för nästan fyra månader sedan. Men nu ska hissen vid Mariebergsgatan snart fungera igen.

  • Publicerad 21:02, 8 nov 2018

Hissen i Fridhemsplan upp till Mariebergsgatan från blåa linjen har stått still sedan den 21 juli – då dörrarna blev vandaliserade.

Men under de närmaste dagarna ska hissen vara igång igen.

– Vi har inte haft dessa dörrar inne på lager och därför inte kunnat byta ut de trasiga dörrarna. Men nu är dörrarna levererade och ska monteras på plats, säger Christian Hoffmann presskommunikatör på SL.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Nu får SL:s biljettkontrollanter kroppskameror

Nyheter På fredag inleds ett första försök Nu utrustas även SL:s biljettkontrollanter med kroppsburna kameror. Syftet är, enligt SL, att minska hot och våldssituationer – men även ha tydliga bevis vid överklaganden.måndag 19/11 20:10

De springer runt Mariatorget – i ett dygn

Nyheter Galna satsningen på Södermalm för välgörenhet Under 24 timmar kommer ett gäng stockholmare springa runt Mariatorget. För Musikhjälpen såklart.måndag 19/11 16:40