NOMINERAD. Sollentuna friidrottshall kan bli årets idrottsarena 2017. Foto: Anders Ekström

Friidrottshallen nominerad

Sollentuna friidrottshall invigdes för ett drygt år sedan, och har i år chansen att kamma hem en fin utmärkelse. Har de juryn på sin sida kan friidrottshallen bli årets idrottsarena 2017.

  • Publicerad 12:00, 5 dec 2017

Affärstidningen Sport & Affärer kommer snart att utse "årets idrottsarena", och bland de nominerade finns Sollentuna Friidrottshall. Det har tidningens årssummeringsjury bestämt. Övriga nominerade i samma kategori är Stiga Sports Arena och Jämtkraft Arena.

Tidningen delar också ut pris i kategorierna Årets idrottsförening, Årets specialidrottsförbund, Årets idrottssponsor, Årets idrottsevenemang och Årets samhällsprojekt.

Vinnarna publiceras i Sport & Affärer nr 4 som går med Dagens industri den 15/12.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Biolog: Nu kommer malinvasionen

Nyheter "Jag hittade åtta stycken på kontoret" Mal har kläckts i ovanligt stora mängder och redan nu letar de efter någonstans att övervintra. – Jag hittade åtta stycken på kontoret, säger biologen Didrik Vanhoenacker.onsdag 18/7 16:26

Sollentuna tappar i miljöranking

Nyheter Sollentuna tappar 20 placeringar sedan förra året i rankningen Sveriges miljöbästa kommun. Men miljöarbetet har inte försämrats, menar Inger Mattsson, projektledare för miljö och klimat på Sollentuna...onsdag 18/7 9:52