Humoristisk. Gabriele Altieri som driver salong Gabri Style i Årsta. Foto: privat

Frisören Gabri ordnar standup för kunderna

Hallå där, frisör Gabriele Altieri i Årsta, som ska ordna en stand up-show för dina kunder på Maximteatern i höst.

  • Publicerad 19:00, 9 apr 2019

Varför?

– Jag fyller 50 år i år, så det är väl en 50-årskris gissar jag, samtidigt som jag vill tacka och ge tillbaka lite av all den energi som jag får av mina kunder varje dag. Det här är ett kul sätt att göra det på. Det är första gången jag gör ett stand up-nummer på scenen men å andra sidan, det är ju vad jag gör hela dagarna. Underhåller kunderna.

Gabri – kändisfrisören som föredrar Årstabor

Vad ska hända?

– Jag tänkte bygga upp en restaurangmiljö på scenen, med gäster som serveras av en kypare, jag kommer att dansa salsa och tango och det ska finnas en frisörsalong också. Jag tar nog dit min stol och lite speglar. Det finns tre Gabri i en kan man säga och i showen kommer jag att släppa lös alla tre! I två timmar.

Vilka får komma?

– Det är i första hand för mina kunder, och släkt och vänner, men om någon annan vill komma och titta är de välkomna. I så fall kan man komma in på salongen och köpa biljett, så får jag träffa personen innan också. Alla är välkomna.

När äger showen rum?

– Den 9 oktober. Men innan dess ska jag ner till Italien och spela in ett program om mat. Och hår. Det ska bli jättekul!

Ny app ska skapa bättre grannsämja

Bostad Vill konkurrera med Facebook-grupper Ett av världens största sociala nätverk för grannar lanseras i Stockholm. Enligt grundaren är en god kontakt med din grannar grunden för en trevlig atmosfär i kvarteret.söndag 16/6 19:00

Här är SL:s satsningar för kyla i sommar

Nyheter ✓Knapptrick✓Fler AC-bussar sätts in ✓Men därför kommer de inte hjälpa vid ny värmebölja Varje sommar rapporteras det om extremvarma bussar och tåg i kollektivtrafiken. Nu, och fram till slutet av augusti, skruvar SL på alla detaljer för att hålla graderna nere.lördag 15/6 9:08