Humoristisk. Gabriele Altieri som driver salong Gabri Style i Årsta. Foto: privat

Frisören Gabri ordnar standup för kunderna

Hallå där, frisör Gabriele Altieri i Årsta, som ska ordna en stand up-show för dina kunder på Maximteatern i höst.

  • Publicerad 19:00, 9 apr 2019

Varför?

– Jag fyller 50 år i år, så det är väl en 50-årskris gissar jag, samtidigt som jag vill tacka och ge tillbaka lite av all den energi som jag får av mina kunder varje dag. Det här är ett kul sätt att göra det på. Det är första gången jag gör ett stand up-nummer på scenen men å andra sidan, det är ju vad jag gör hela dagarna. Underhåller kunderna.

Gabri – kändisfrisören som föredrar Årstabor

Vad ska hända?

– Jag tänkte bygga upp en restaurangmiljö på scenen, med gäster som serveras av en kypare, jag kommer att dansa salsa och tango och det ska finnas en frisörsalong också. Jag tar nog dit min stol och lite speglar. Det finns tre Gabri i en kan man säga och i showen kommer jag att släppa lös alla tre! I två timmar.

Vilka får komma?

– Det är i första hand för mina kunder, och släkt och vänner, men om någon annan vill komma och titta är de välkomna. I så fall kan man komma in på salongen och köpa biljett, så får jag träffa personen innan också. Alla är välkomna.

När äger showen rum?

– Den 9 oktober. Men innan dess ska jag ner till Italien och spela in ett program om mat. Och hår. Det ska bli jättekul!

Liljeholmskajen ska få utomhuspooler

Nyheter Stort allmänt bad för barn och vuxna Tre badbassänger fyllda med sjövatten – både för barn och vuxna – intill kajen. Marievik ska få stort allmänt hamnbad à la Helsingfors.fredag 19/4 10:00

Bostadsbolagen hårdgranskar svartuthyrning

Bostad ✓Anställt speciella utredare ✓Så många blir av med lägenheten ✓Ny lag kan ge fängelse eller böter Riktade insatser och heltidsanställda som utreder oriktiga hyresförhållanden. Stadens bostadsbolag säger varje år upp hundratals hyreskontrakt till följd av svartuthyrning. Samtidigt kan en ny lag...fredag 19/4 9:00