Foto: Wikimedia

Fulla och drogade förare togs av polisen

Onyktra bilister finns i polisens senaste rapporter.

  • Publicerad 10:45, 24 sep 2018

Grillby
Fredag 21 september
Klockan 20.00
Drograttfylleri. På fredagskvällen kontrollerade polisen en bil i Grillby. Föraren, en man i 30-årsåldern, visade tecken på att vara både berusad och drogpåverkad. Polisen tog bilen i beslag och mannen fick tas in för tillnyktring.

Annelund, Enköping
Fredag 21 september
Klockan 22.00
Drograttfylleri. Vid 22-tiden på fredagskvällen stoppade polisen en bil på riksväg 55 vid Annelund. Föraren, en man i 20-årsåldern, visade tecken på att vara narkotikapåverkad och fick följa med för provtagning. Mannen är ej hemmahörande i Enköping.

Centrala Enköping
Fredag 21 september
Klockan 23.00
Narkotikabrott. Vid 23-tiden påträffade polisen en berusad man utanför Statthörnan i centrala Enköping. Polisen upptäckte då att mannen även hade med sig något som misstänks vara narkotika.

Centrala Enköping
Lördag 22 september
Klockan 01.00
Narkotikabrott. Vid 01-tiden, natten till lördagen, påträffade polisen tre personer i Enköpings centrum som visade tecken på att vara narkotikapåverkade. En av dessa hade dessutom med sig kokain.

Salavägen, Enköping
Lördagen 22 september
Klockan 07.00
Rattfylleri. Vid 07-tiden på lördagsmorgonen hade polisen en nykterhetskontroll på Salavägen. En bil vände alldeles innan kontrollen. Polisen följde efter denna bil och upptäckte att föraren, en man i 25-årsåldern, var onykter. Mannen fick sitt körkort omhändertaget.

Bålsta centrum
Lördagen 22 september
Klockan 15.00
Rattfylleri. Vid 15-tiden på lördagen stoppade polisen en bil i centrala Bålsta. Föraren, en man i 50-årsåldern, visade sig vara onykter och fick tas in för tillnyktring.

Västerleden, Enköping
Lördagen 22 september
Klockan 20.00
Snatteri. På lördagskvällen upptäcktes en snattare inne på Ica Västerhallen. Mannen, som är i 35-årsåldern, hade tagit godis för 250 kronor. Dessutom visade han tecken på att vara narkotikapåverkad. Polisen fick ta in honom för tillnyktring.

Centrala Enköping
Söndag 23 september
Klockan 01.00
Narkotikabrott. Vid 01-tiden påträffade polisen en en man på Torggatan. Mannen som är i 35-årsåldern, visade tecken på att vara narkotikapåverkad.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Enköpings kommun fick betala riktigt saltad nota

Nyheter Enköpings kommun har köpt in två ton issmältningsmedel för mer än 336 000 kronor. Medlet innehåller vanligt vägsalt till ett betydligt lägre värde.tisdag 16/10 12:09

Kvinnor lurade in sig hos åldringar och stal

Nyheter Flera liknande fall under måndagen.tisdag 16/10 10:09