Fullt utvecklad brand på Östermalm

Just nu rasar en fullt utvecklad brand på Narvavägen i Stockholm. Minst två personer uppges vara skadade.

  • Publicerad 12:36, 4 apr 2018

Strax före lunchtid på onsdagen fick räddningstjänsten larm om en brand på Narvavägen 32 på Östermalm i Stockholm. Enligt räddningstjänsten är det i Portugals ambassad det brinner.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Tolv enheter är på plats. I nuläget uppges minst två personer vara skadade.

– Vi vet inte vad som har hänt i nuläget. Just nu har vi femtio brandmän på plats och vi ska precis bryta oss igenom taket. Enligt händelserapporten brinner det på flera plan. Vi försöker ta dit så mycket brandmän som det någonsin går, säger Johan Winsnes, ledningsbefäl vid Storstockholms brandförsvar.

Enligt uppgifter till Aftonbladet är det en person som avsiktligt tänt på inne på ambassaden.

– Vi håller på och spärrar av området, det finns uppgifter om att det ska vara någon som tänt på avsiktligt men det är inget vi kan kommentera ännu, säger Anders Bryngelsson, polisens presstalesperson till Aftonbladet.

Det brinner på Östermalm just nu. Foto: Johann Bernövall

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fest på Söder ska få fler att odla

Nyheter Här får barnen stoppa fingrarna i jord Det förbereds för en stor odlingsfest i Drakenbergsparken i höst.torsdag 19/7 16:33

Motorbåt fattade eld – tre hoppade i vattnet

Nyheter SE FILMEN En mindre motorbåt fattade plötsligt eld efter vad som beskrivs som en explosion strax före klockan halv ett på torsdagen. Släckning pågår. "Vi satt och solade när det plötsligt small", säger vittnet...torsdag 19/7 13:17