Polis. Ett 20-tal poliser ska ha medverkat vid trafikinsatsen i Stocksund i helgen. Foto: Mostphotos

Fylla och narkotikabrott på E18

Otillåten taxikörning, rattfylleri och narkotikabrott - flera anmälningar gjordes när polisen utförde trafikinsats på E18 under helgen.

  • Publicerad 10:38, 2 jul 2018

Det var natten mellan lördagen och söndagen som polisen hade en stor trafikinsats på E18 i höjd med Stocksund. Totalt resulterade insatsen i 14 anmälda rattfyllor, ett antal narkotikabrott och flera anmälningar om otillåten taxiverksamhet.

– Det är dessvärre så här dystra siffror vi brukar få, sen kan jag tänka mig att de (poliserna på plats) inte hunnit plocka in alla som passerade, säger Stefan Dahlgren, lokalpolis i polisområde Täby.

– Man hinner ju bara med ett visst antal fordon i kontroller. Varje rattfylla får man hantera och det tar ju x antal minuter, så förmodligen har det passerat betydligt fler som vi inte upptagit.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Sjukhusen förbereder sig för fortsatt hetta

Nyheter Tar in extra kylaggregat Länets akutsjukhus förbereder sig för att hantera den ihållande värmeböljan. Bland annat genom att utrusta sjukhusens enheter med extra kylaggregat. "Om den här värmen fortsätter räknar vi med att vi...fredag 20/7 7:30

Kom till ”Sveriges bästa kommun” som nioåring

Nyheter Inför valet 2018: "Fem mandat är målet" Under sju veckor träffar vi affischnamnen för respektive parti i kommunfullmäktige i Danderyd. Vi bad politikern själv välja plats. Den här veckan träffar vi Carolin Robson (MP) på hennes nyfixade...fredag 6/7 12:15