Polis. Ett 20-tal poliser ska ha medverkat vid trafikinsatsen i Stocksund i helgen. Foto: Mostphotos

Fylla och narkotikabrott på E18

Otillåten taxikörning, rattfylleri och narkotikabrott - flera anmälningar gjordes när polisen utförde trafikinsats på E18 under helgen.

  • Publicerad 10:38, 2 jul 2018

Det var natten mellan lördagen och söndagen som polisen hade en stor trafikinsats på E18 i höjd med Stocksund. Totalt resulterade insatsen i 14 anmälda rattfyllor, ett antal narkotikabrott och flera anmälningar om otillåten taxiverksamhet.

– Det är dessvärre så här dystra siffror vi brukar få, sen kan jag tänka mig att de (poliserna på plats) inte hunnit plocka in alla som passerade, säger Stefan Dahlgren, lokalpolis i polisområde Täby.

– Man hinner ju bara med ett visst antal fordon i kontroller. Varje rattfylla får man hantera och det tar ju x antal minuter, så förmodligen har det passerat betydligt fler som vi inte upptagit.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Fyra ungdomar gripna efter rån i Tibble

Nyheter "Vi tror att det är fler gärningsmän" För två helger sedan rånades en minderårig person i Täby. Nu har polisen gripit fyra misstänkta gärningsmän.onsdag 20/2 12:16

Flera par ville "spontangifta" sig i Danderyd

Nyheter "Alla bröllop är stora bröllop" För första gången höll Danderyds församling drop in-bröllop på alla hjärtans dag. Sex par tog chansen att bli äkta makar.onsdag 20/2 11:40