Polis. Ett 20-tal poliser ska ha medverkat vid trafikinsatsen i Stocksund i helgen. Foto: Mostphotos

Fylla och narkotikabrott på E18

Otillåten taxikörning, rattfylleri och narkotikabrott - flera anmälningar gjordes när polisen utförde trafikinsats på E18 under helgen.

  • Publicerad 10:38, 2 jul 2018

Det var natten mellan lördagen och söndagen som polisen hade en stor trafikinsats på E18 i höjd med Stocksund. Totalt resulterade insatsen i 14 anmälda rattfyllor, ett antal narkotikabrott och flera anmälningar om otillåten taxiverksamhet.

– Det är dessvärre så här dystra siffror vi brukar få, sen kan jag tänka mig att de (poliserna på plats) inte hunnit plocka in alla som passerade, säger Stefan Dahlgren, lokalpolis i polisområde Täby.

– Man hinner ju bara med ett visst antal fordon i kontroller. Varje rattfylla får man hantera och det tar ju x antal minuter, så förmodligen har det passerat betydligt fler som vi inte upptagit.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Nu startar högsäsongen för båtligor

Nyheter Internationella stöldligor Svenska båtmotorer är attraktiva byten för internationella stöldligor. Under vintermånaderna ökar antalet inbrott hos båtägarna.torsdag 20/9 11:24

Polisen varnar: "brotten på sociala medier ökar"

Nyheter "I allra värsta fall kan det vara en pedofil" Polisen i Norrort har gått ut och varnat föräldrar och ungdomar för sociala medier. Antalet anmälningar om brott på sociala medier brukar öka vid terminsstart. Polisen ”Bosse” ger bästa tipsen.onsdag 19/9 17:01