OVANLIGT GRIPANDE. Föraren, som kört runt med en person på motorhuven, kunde gripas bakom ratten. (OBS. Genrebild) Foto: Mostphotos

Galen bilfärd i södra Stockholm

Under tisdagsförmiddagen ringde flera vittnen till polisen och berättade om en personbil som körde runt i Skarpnäck med en skrikande person på motorhuven.

  • Publicerad 14:18, 6 nov 2018

Polisen fick larm om händelsen klockan 09.46 på tisdagsförmiddagen. Flera vittnen ringde in och förklarade att en skrikande man klängde sig fast på motorhuven till en bil som körde runt i Skarpnäck.

– Det här är en riktig rörig historia som vi försöker reda ut och skapa klarhet i, säger Eva Nilsson vid Stockholmspolisen.

Bussförare misshandlas på utsatta SL-turer

Enligt henne kan polisen inte svara på varför personen låg och skrek på motorhuven.

En polispatrull skickades till Skarpnäck och fick tag på bilen samt föraren på Flygfältsgatan, där mannen som legat på huven nu låg på marken.

– Jag kan omöjligt svara på hur vanligt det är med folk som åker runt med en person på motorhuven, säger Eva Nilsson.

Polisen söker vittnen efter brutala rånet

Föraren är misstänkt för misshandel/grov misshandel.

Mannen som låg på huven är förd till sjukhus med skador.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Cykelhjälmsfrågan ska utredas av staden

Nyheter S: "Absurt när politiker antyder att hjälm inte är viktigt" En skrivelse i trafiknämnden kräver att stadens förvaltningar och politiker ska ha en enad röst och vara ärliga med riskerna med att inte använda cykelhjälm.torsdag 15/11 13:06

Tuppen i Högdalen har slocknat för gott

Nyheter Centrumägaren om beslutet: "För dyrt" Skylten med tuppen i Högdalens centrum har varit släckt i tre år – och kommer förbli så. Varför? Den är för dyr i drift, och miljöovänlig, enligt centrumägaren.torsdag 15/11 11:39