Kungsholms strandstig har blivit och ska bli ännu tryggare framöver. Foto: Andreas Enbuske

Gallring och ljus i Sankt Eriksområdet

Efter ett medborgarförslag från en bostadsrättsförening så har stadsdelen genomfört gallringar i vegetationen i Sankt Eriksområdet, vid Grubbensområdets bebyggelse och parkstråket Kungsholms strandstig.

  • Publicerad 09:52, 19 mar 2018

Åtgärderna har genomförts för att förbättra utsikten och höja tryggheten i området som haft problem med inbrott och nedskräpning.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Som nästa åtgärd ska stadsdelsförvaltningen kontakta trafikkontoret i syfte att utvärdera hur belysningen kan förbättras, ”för att skapa en godare överblick kvällstid och som en del i det trygghetsskapande arbetet för Kungsholmen 2018”, skriver förvaltningen i sitt svar till förslagsställaren.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Här är parkerna där du får dricka alkohol

Nyheter LISTA: Se vad som gäller för Stockholms alla parker 2018 I vissa parker i Stockholm är det helt okej att öppna bubblet eller ölen till picknickhänget, i andra råder strikt alkoholförbud. Här ser du vad som gäller för "din" park.fredag 20/7 14:43

Ny satsning ska stoppa droghandeln på Plattan

Nyheter Trygghetsgruppen flyttar in mitt på Sergels torg Nu är alla samlade under ett och samma tak – mitt i händelsernas centrum.fredag 20/7 11:44