Galna tiorummaren rymmer – en skejtramp

Tio rum. Tre våningar. Skejtramp. Över 500 kvadrat. Nu är en minst sagt spektakulär lägenhet i Vasastan till salu.

  • Publicerad 12:24, 13 dec 2017

En 10-rummare på 532 kvadratmeter på Tegnérgatan är till salu. Utgångspris: 16,5 miljoner kronor. En av anledningarna till den minst sagt saftiga prislappen är att lägenheten rymmer ett pingisrum, ett biorum – och en skejtramp.

– Vi har skejtat rätt mycket där med kompisar, det är jätteroligt. Det var föregående ägare som byggde den, säger säljaren.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

I tre och ett halvt år har han bott i lägenheten tillsammans med sin sambo och två hundar.

– Vi hade inte letat efter en så stor lägenhet men när den dök upp kändes det dumt att inte prova på. Vi bor utomlands också och känner att vi inte behöver så stort när vi ändå inte är i Stockholm hela tiden. Det har varit jätteroligt men nu är det dags för någon annan att ta över stafettpinnen, säger säljaren.

Stort. Klicka på bildspelet för att se alla 30 bilder. Lägenheten innehåller bland annat en skateramp. Foto: Alexander White

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Het skolmatch inför fullsatta läktare

Nyheter Så agerade eleverna efter rasist- och sexismskandalen Förra året fick den årliga amerikanska fotbollsfesten i Eriksdalshallen en trist eftersmak när elever uppträdde rasistiskt och homofobiskt på läktarna. I fredags var säkerheten förhöjd och stämningen...måndag 10/12 12:34