FESTFIXARE. Anton Surtell, Axel Ohlsson och Simon Ramn Alenius på Sixten & Frans satsar på två två-dagars gatufester i år. Foto: Foto: Mikael Andersson

Gatufesten på Kungsholmen igång – här är artisterna

Nu är Kungsholmens stora gatufest igång. Vi var där när det öppnade. Se hela artistlistan här.

  • Publicerad 19:30, 1 jun 2017

Nu börjar Neighborhood Crush, gatufesten på Fridhemsgatan. Gatan mellan Fleminggatan och Alströmergatan stängs av och fylls istället med restaurang, barer, grönsaksmarknad, tatuering- och barberarstudio och en scen.

Artistlistan spikad, se faktaruta. Men arrangörerna Sixten & Frans flaggar fortfarande för att det kan bli hemliga gästspelningar av mer etablerade artister med kort varsel. Förra året spelade till exempel Erik Lundin.

Kungsholmens egen gatufest – nu dubbel och större än någonsin

– Ja, det kan det bli. Det är trevlig att det blir musik så får man se vilka som dyker upp, säger Anton Surtell på Sixten & Frans hemlighetsfullt.

Besegrade vädergudarna – succé för Kungsholmens gatufest

Gatufesten pågår både fredag och lördag och arrangörerna hoppas att över 10 000 personer ska komma under helgen. På Facebook har 1 600 personer redan sagt att de kommer och ytterligare 3 500 är intresserade.

"Gatufesten blir en förberedelse till en gågata"

Detta blir årets första gatufest. Som nytt för i år planerar nämligen arrangörerna att komma tillbaka och göra en ny två-dagarsfest i september.

Här är artisterna

Fredag

Estherlivia 
T O F F E
Adam Chia 
Iman 
Sean Bradford 
LASH 
Johan Klingwall
Pizzaslize Crew 
The Last Rob

Lördag

JazzHenka & Håkan "Trouble" Andersson
Buster Moe
Adam Portnoff
In Pages 
LNKAY
May Yamani
Sandro Cavazza 
Fabio Scali & Stef Gregory

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Nu visar SL upp nya t-banetåget

Nyheter SE FILMEN: Då ska det börja rulla på röda linjen Ny design, ny teknik, AC och förbättrad tillgänglighetsanpassning. Under tisdagen presenterade SL det nya C30-tåget. Vi är på plats i Norsborg.tisdag 19/6 11:45

Gratisläger förenar unga från hela Stockholm

Nyheter "Vill framförallt nå ut till ungdomar i ytterstan" Kultur och konst för unga behöver flytta ut från innerstan. Det är det kreativa centret Dörrens filosofi, som nu söker deltagare till sommarens gratisläger för unga från hela Stockholm.tisdag 19/6 11:30