Nästan 30 000 besökte marknaden förra året. Foto: Nobelberget Marknad Pressbild

Gigantisk marknad tillbaka i Sickla

Förra året kom nästan 30 000 besökare. I år erbjuder marknaden ännu mer yta för besökare som är sugna på loppis, musik och mat i vårsolen. Den 13 maj är det dags igen.

  • Publicerad 10:26, 17 apr 2018

Förra året gjorde Nobelberget marknad succé, och söndagen den 13 maj klockan 11–18 är det dags igen. I år har marknaden i Sickla byggts ut och besökarna erbjuds 10 000 kvadratmeter av fynd, kultur, konst och mat.

– Precis som förra året har marknaden inslag av musik, kultur- och konstakter samt familjeaktiviteter. Vi utökar området och tar tillbaka populära inslag från ifjol som sticklingsklubben och cykelloppisen. En ny favorit är den ekologiska naturvinsbaren, säger Thea Mårdbrant, operativ chef för Nobelberget.

Ny vintagemarknad ska förvandla Stockholm till Berlin

Den populära cykelloppisen gör som sagt sitt intåg och har utökat sin yta till Nobelbergets parkering. Nytt för i år är att man även kan laga sin cykel på plats. Även Nobelbergets sticklingklubb finns tillgänglig för den med gröna fingrar som vill byta sina växter mot en annan.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Förutom andra loppisar kommer 20 mataktörer och mikrobryggerier erbjuda besökarna mat och dryck i vårsolen. Än så länge är aktörerna hemliga och kommer presenteras inom kort. Nobelberget marknad kommer anordna flera evenemang under sommaren, men datumen är än så länge hemliga.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.