HEMMA IGEN. Kaviar lider fortfarande av sviterna av sina skador från överfallet men har fått komma hem. Foto: Privat

Glädjebeskedet: Dvärgpudeln Kaviar överlever

Förra veckan attackerades dvärgpudeln Kaviar av en aggressiv amstaffliknande hund. Nu visar det sig att Kaviar, närmast mirakulöst, klarar sig.

  • Publicerad 19:07, 15 nov 2017

Det var förra onsdagen som Sophi Jensen, 17 år, var ute med familjehunden Kaviar, en dvärgpudel på fyra kilo.

På Roslagsgatan blev Kaviar plötsligt överfallen av en stor amstaff-liknande hund, som i flera minuter höll på att försöka slita dvärgpudeln i stycken.

Till slut övermannades den aggressiva hunden och Kaviar fördes till sjukhus. Efter tre dygn på intensiven och ett flertal operationer har Kaviar nu fått komma hem till familjen.

"Kaviar mår bättre men är fortfarande inte sig själv, han är väldigt lugn och försiktigt av sig", skriver Sophi Jensen i ett meddelande.

Förutom att Kaviar är traumatiserad lider han av sviterna av en hjärnskakning samt har bitmärken, inre blödningar och en skadad nackkota.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.