En biograf i Liljeholmen kan bli verklighet om några år. Foto: Mostphotos

Glädjebeskedet: Vill öppna bio i Liljeholmen

Ägaren till gallerian Liljeholmstorget satsar stort. En del i planen är en biograf i Liljeholmens centrum.

  • Publicerad 20:00, 10 okt 2018

Ända sedan de tidigaste rapporterna om jätteplanen för Liljeholmens centrum dök upp för drygt två år sedan har en biograf nämnts som en idé.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Och förhoppningen om att en bio kommer ingå i planerna lever i högsta grad när centrumägaren Citycon nu ser ut att få en markanvisning för att bygga ut centrum, enligt Martin Kjellman, affärsområdeschef på Citycon.

– Bio och bibliotek ingår bland annat i våra planer. Känslan är att det är sådant som man vill ha på platsen när den kommer att växa i framtiden, säger han.

.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Grönblått eller blågrönt – vad gäller?

Nyheter Var med och rösta! Stockholms nya styre har presenterat sig självt som grönblått – men hur viktig är egentligen färgordningen? Trafikborgarrådet Daniel Helldén (MP) är tydlig med att det är grönblått som gäller....tisdag 16/10 16:54

Stort bygge vid Telefonplan står helt still

Nyheter Miljögifter försenar bostäder Kobran står stilla: på grund av miljögifter i marken har ett stort bostadsbygge vid Telefonplan stannat av. Nu räknar man med ett års försening.tisdag 16/10 16:07