Grannen knackar på mitt i natten

En familj i Enköping ofredas mitt i natten av en granne. Något som har pågått i en månad.

  • Publicerad 08:33, 10 okt 2017

Bålsta
Måndag 9 oktober
20.00.
Narkotikabrott. En civilpatrull är ute och går i Bålsta. Patrullen stöter ihop med en man i medelåldern som de börjar prata med. Mannen ger tydliga indikationer på att han är påverkad av någonting, troligen cannabis. Eftersom de stöter på mannen precis utanför dennes hem tas beslut om att genomföra en husrannsakan. Mannen berättar då också att han har cannabis bevarat på ett ställe i lägenheten och vid husrannsakan hittas fem större glasburkar med troligtvis marijuana i. Mannen blir misstänkt för narkotikabrott, såväl innehav som eget bruk. Det är inte vägt ännu och innan så görs går det inte att avgöra om brottsrubriceringen kan komma att förändras. Snabbtestet visade föga överraskande på positivt.

Enköping.
Måndag 9 oktober.
Ofredande. I ett flerfamiljshus i St Illiansområdet så är det en familj som lämnar in en anmälan om ofredande. Det är någonting som har pågått under senaste månaden. Familjen blir ofredad i stort sett varannan natt. Det är en granne kommer och knackar på och väcker dem på nätterna. Man vet vilken granne det är då de har sett denne genom titthålet i dörren. Nu kommer det utredas för att ta reda på orsaken till ofredandet och för att få stopp på det. Familjen säger att de inte har en aning om varför detta pågår. De känner inte heller grannen annat än som någon som bor i samma fastighet.

Enköping
Vecka 40
Olaga hot. I förra veckan var det fyra yngre killar på plats i biblioteket. Personalen noterade att någon hade klottrat något på en stol där de fyra killarna suttit. Ingen såg dock när själva klottrandet skedde. När en person ur personaenl konfronterade killarna och påpekade att de inte fick klottra kände sig killarna felaktigt utpekade och menade att de inte hade klottrat. De hotade dessutom personen ur personalen med att han skulle råka illa ut och kunde komma att skadas på något sätt.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fyra bilar - fyra brott (och två var Saabar)

Nyheter Många brott har direkt koppling till fordon. Fyra sådana noterades i Enköping under lördagen och natten mot söndagen.söndag 8/7 8:19