Foto: Mostphotos

Granngården flyttar – här öppnar nya butiken

Granngården som idag som ligger på Linbanegatan i Enköping, flyttar. Öppnar en av företagets största butiker.

  • Publicerad 08:27, 6 feb 2018

Den nya butiken kommer att bli en av företagets största butiker i landet med en varmyta på hela 2700 kvm.

– Äntligen har vi fått möjligheten att omlokalisera vår framgångsrika butik i Enköping berättar Olof Fransson, Försäljningschef på Granngården.

– Vi har sedan länge vuxit ur våra befintliga lokaler och nu har vi äntligen kunnat hitta rätt läge på Romberga som passar vårt behov till fullo.

Den nya butiken kommer även att ha en stor utemarknad på 750 kvm med en drive-in lösning innehållande växter och trädgårdsinspiration. Granngården kommer att ta över Öob:s gamla lokaler på Skälbygatan, intill Byggmax.

– Det är fantastiskt roligt att äntligen få en butik där kunderna kan handla ur vårt kompletta sortiment säger Carina Svanström, butikschef i Enköping. Vi kommer påbörja flytten omgående för att öppna den nya butiken lagom till påsk. Vi kommer bo in oss under en månad för att sedan inviga vår nya butik med påmpa och ståt den 26 april. Vi hälsar alla våra kunder varmt välkomna till vår nya butik avslutar Carina Svanström.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Player's Inn rånat i natt

Nyheter Puben Player's Inn rånades i natt. Två män beväpnade med kniv bakband personalen och kom undan med en okänd summa pengar. – Jag är mest förbannad, säger pubägaren Anders Thool.fredag 25/5 10:24

Våldtog 11-åring i Enköping – döms i tingsrätten

Nyheter En man i 40-årsåldern dömdes idag, torsdag, i Uppsala tingsrätt till två år och tre månaders fängelse för våldtäkt mot barn.torsdag 24/5 15:33