Brand. En gräsbrand startade på torsdagskvällen i Frescati. Bilderna är genrebilder. Foto: Genrebilder: Leif Oldenburg/Mostphotos

Gräsbrand i Frescati

En gräsbrand bröt ut i Frescati under torsdagskvällen. Räddningstjänsten är på plats och släcker.

  • Publicerad 19:29, 31 maj 2018

Det var vid 18.28 som polisen fick ett larm sedan en anmälare ringt in då denne känt brandlukt och upptäckt flera mindre bränder i gräset vid Baron Rålambsväg. Enligt räddningstjänsten är dem på plats just nu och elden ska vara under kontroll.

– Det var 20 kvadratmeter som brann. Vi släcker just nu, säger en pressperson på Storstockholms brandförsvar.

Det är oklart hur bränderna har startat men polispatruller ska också vara på plats för att se om det finns någon brottsmisstanke i samband med branden.

UPPDATERING. Branden ska nu vara släckt och en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet. kommer skrivas enligt polisens hemsida.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

De springer runt Mariatorget – i ett dygn

Nyheter Galna satsningen på Södermalm för välgörenhet Under 24 timmar kommer ett gäng stockholmare springa runt Mariatorget. För Musikhjälpen såklart.måndag 19/11 16:40

Här har julen redan kommit till Stockholm

Nyheter Julen är här. Kommersen på Gärdet är i full gång.måndag 19/11 14:08