Foto: Mostphotos

Grov misshandel utanför restaurang

Det var en lugn kväll och natt i Enköping, men i Bålsta misshandlades en man grovt av flera personer.

  • Publicerad 08:55, 8 aug 2017

Måndagen 7 augusti, 21.30. Grov misshandel, Bålsta Centrum

En patrull kallades till Bålsta Centrum runt 21.30 på måndagskvällen. När polisen anländer är en ambulans redan på plats för ett föra ett misshandelsoffer till akademiska sjukhuset. När bilden klarnar framkommer det att en man i 40-årsåldern varit på restaurang. När han kommer ut från restaurangen väntar ett flertal personer på honom. Bråk uppstår och målsäganden tvingas motta slag och sparkar. När han faller till marken fortsätter förövarna att sparka på kroppen. Det fanns på tisdagsmorgonen inga gripna och inte heller några misstänkta för händelsen, men det fanns vittnen på plats.

Måndagen 7 augusti, 21.30. Ringa narkotikabrott, Enköping

Polisen åker till St Iljansområdet sedan en person ringt in och meddelat att hen misstänker sig ha sett tre personer som röker cannabis. Personerna påträffas och en man grips misstänkt för ringa narkotikabrott. Denne avvisiteras och snabbtestet visar på narkotika. Efter förhör är personen släppt.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fyra bilar - fyra brott (och två var Saabar)

Nyheter Många brott har direkt koppling till fordon. Fyra sådana noterades i Enköping under lördagen och natten mot söndagen.söndag 8/7 8:19