Foto: Mostphotos

Grov misshandel vid skola

En grov misshandel och ett klassiskt bedrägeri. Det är några av tisdagens blåljus.

  • Publicerad 08:35, 21 mar 2018

WESTERLUNDSKA GYMNASIET
Tisdag 20 mars
Klockan 13.30
Misshandel. Målsäganden, en man i 55-årsåldern kör en transport med emballage till skolköket. En man lastar ur bilen och målsäganden sitter kvar. Då kommer en elev, en yngre man, ut och börjar skrika på målsäganden som i sin tur kliver ur bilen. Målsäganden får då ta emot ett stort antal slag mot huvud och överkropp. Efteråt konstateras bland annat en förstörd näsa, förstörda glasögon och blodutgjutelser. Eleven grips och är sedan släppt.

ENKÖPING
Tisdag 20 mars
Klockan 15.30
Stöld. Målsäganden är på Lidl och handlar och har bilen på parkeringen. När målsäganden kommer ut till bilen ser denne att registreringsskyltarna är stulna.

BÅLSTA
Tisdag 20 mars
Bedrägeri. Målsäganden berättar att det var dags att sälja bilen. Det lades ut en annons på Blocket och målsäganden blev då kontaktad av en person som säger sig jobba på en bilförmedling och ett kontrakt upprättas där personen ska se till att bilen är såld inom två veckor. Efter två veckor tar målsäganden kontakt med personen som då säger att bilen inte är såld, men att det behövs x antal tusen kronor för att sätta fart på försäljningen. Pengarna sätts in på kontot av målsäganden, men bilen är fortfarande inte såld och nu är det alltså upprättat en anmälan om bedrägeri.

BÅLSTA CENTRUM
Tisdag 20 mars
Klockan 16.50
Brott mot knivlagen. En kvinna född 1997 går runt med kniv. Hon grips och blir misstänkt för brott mot knivlagen.

BÅLSTA CENTRUM
Tisdag 20 mars
17.00.
Narkotikabrott. En patrull stoppar och kontrollerar en man i Bålsta Centrum som visar tecken på narkotikaanvändning. Snabbtester visar positivt på ett antal olika substanser.

FJÄRDHUNDRA
Tisdag 20 mars
Klockan 21.00-23.00
Skadegörelse. Det kommer in rapporter om att någon eller några har krossat en entrédörr till ett flerbostadshus. Patrull anländer till platsen och en person som stämmer in mycket väl på vittnesuppgifter grips.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fyra bilar - fyra brott (och två var Saabar)

Nyheter Många brott har direkt koppling till fordon. Fyra sådana noterades i Enköping under lördagen och natten mot söndagen.söndag 8/7 8:19