Ingen är gripen men polisen har fått vissa signalement och arbetar vidare med ärendet. Foto: Agneta Forssen

Grovt rån i lägenhet i Gubbängen

En man har under fredagen blivit utsatt för rån i sin bostad i Gubbängen. Lägenheten har spärrats av och mannen är förd till sjukhus.

  • Publicerad 16:09, 2 mar 2018

Klockan 12:44 under fredagen utsattes en man för rån i sin bostad i Gubbängen. När han öppnade dörren uppgav en person att det handlade om en vattenläcka. Därefter tog sig flera gärningsmän in i bostaden och höll fast honom.

– De använde visst våld för att hålla fast målsägande, men det ser inte ut att handla om några allvarligare skador, säger Åsa Wallentin, presstalesperson på Stockholmspolisen.

Gärningsmännen tillgrep föremål i bostaden och lämnade sedan platsen till fots. Polispatruller har sökt av med hund i området och dörrknackning har genomförts. Målsägaren har förts till sjukhus med ambulans och lägenheten har spärrats av för teknisk undersökning.

– Ingen är gripen men vi har fått vissa signalement och arbetar vidare med ärendet, säger Åsa Wallentin.

En förundersökning om grovt rån har inletts.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Sköndalsbor: Vi vill inte ha någon t-bana

Nyheter Lugnet i den lilla söderorten hyllades när vi mötte läsarna En högstadieskola och ett staket så att folk inte stupar utför trappan i centrum. Det var några av önskemålen som dök upp när vi mötte läsarna i Sköndal. T-bana då? Nej, det riskerar bara att...måndag 18/6 16:20