Grushög. Gruset ska användas i alléerna i Tessinparken och till Karlavägen. Foto: Mimmi Epstein

Grusade planer för Tessinparken

Ännu en gång har läsare hört av sig och ifrågasatt gruset i Tessinparken.

  • Publicerad 06:32, 22 okt 2018

Vi har tidigare berättat om hur den stora mängden grus i Tessinparken ställer till det för en del av invånarna i stadsdelen. Nu har återigen läsare reagerat på gruset, som nu samlats i hög. Emma Taylor, kommunikatör på Östermalms stadsdelsförvaltning, skriver i ett mejl att gruset används för att grusa upp under kastanjerna vid alléerna i Tessinparken.

Djupt grus stoppar rullstolsburna i parken

I ett andra skede ska även Karlavägen grusas upp, men det blir först till våren.

– Anledningen är att gruset ska ha möjlighet att sjunka ner ordentligt i underlaget. Nu när vintern närmar sig och det kan bli aktuellt med snöplogning finns risk att det nya gruset plogas undan, skriver hon.

Mystisk gnagardöd på Östermalm

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Nu ska bilister också välja elscooter

Nyheter Tre garage öppnar för populära elsparkcyklar Ställ bilen och ta el-scootern. Det hoppas Stockholm parkering och företaget Voi blir effekten av deras nya samarbete.lördag 17/11 8:30

TV-spel på krogen allt mer poppis

Nyheter ✓"Nördiga" barer lockar blandad publik ✓Lista: Här kan du gamea med en öl i handen 3 500 spel. Det finns att välja mellan på Alex Alucards bar. En bar som är helt dedikerad till tv-spel.fredag 16/11 16:33