Gymmet i Vårby gård lägger ner

Fitness24Seven har valt att stänga igen det välbesökta gymmet i Vårby gårds centrum. Vad som komma istället är ännu oklart.

  • Publicerad 14:15, 13 mar 2018

Den 22 mars klockan 19 stänger gymmet 24seven i Vårby gårds centrum för gott. Istället ska de satsa på gymmen i Vårberg och Skärholmen centrum.

– Vi tycker självklart att det är tråkigt. Det blir tråkigt för hela centrumet, säger Ilhan Demirkiran, områdesansvarig på centrumägaren Balder.

Balder försöker nu hitta ett nytt gym som vill flytta in men än så länge har man ingen på väg in.

– Gymmet har varit väldigt uppskattat av invånarna så det är prio nummer ett. Om inte det fungerar får vi kolla vidare på andra alternativ.

Få i Vårby sportar

Ivica Burazin är centrumvärd för Balder i Vårby gård.

– Det har varit en enorm trygghet i att det har varit rörelse dygnet runt i centrum. Så det har ju hjälpt oss i trygghetsarbetet. Därför tycker jag att det är förjäkligt, säger han.

Sanna och Hiba ska få Vårbys tjejer att sporta

Boende i Vårby gård idrottar i mycket mindre utsträckning än boende i andra delar av Huddinge och landet.

– De har fått för sig att folk kommer åka från Vårby till Vårberg för att gymma. Men jag tror inte att det kommer ske.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.