Linnea Bjuhr, (SD) Håbo. Foto: Sverigedemokraterna

”Håbo måste bli en trygg kommun”

Nu är det mindre än ett år kvar till kommunalvalet. Redan nu har de partierna i Håbo börjat fila på sitt valmanifest. Här är Sverigedemokraterna i Håbo och Linnea Bjuhrs viktigaste frågor inför valet nästa år.

  • Publicerad 09:52, 17 nov 2017


Trygghet


– Håbo måste återigen bli en trygg kommun, utan våldtäkter och rån. Tryggheten ska råda i såväl skola som i Bålsta centrum. För ett tryggare Håbo föreslår vi:
”Invandringspaus, kameraövervakning, ordningsvakter, högre polisnärvaro och bättre belysning.”


 
Äldrevård


– Alla äldre förtjänar en värdig ålderdom. Därför föreslår vi:
”Samarbete mellan äldreboenden och förskolor, språkkrav i svenska för anställda, låga avgifter för de äldre, korttidsboenden, stöd till anhörigvård och säkerställd parboendegaranti.”


 
Bevara ”Bålstakänslan”


– Många flyttar till Bålsta tack vare känslan av livet på landet och närheten till Stockholm, det vill vi bevara, Håbo ska inte bli ännu en Stockholmsförort med gigantiska hyresrättskomplex. Vårt Håbo är:
”Småskaligt, mysigt och har många naturområden.”

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Trafikolycka vid Hemköp

Flera vittnen såg hur en motorcykel körde in i en svängande bil utanför Hemköp. Några har beskrivit att motorcykeln höll hög hastighet.söndag 8/7 8:36

Senaste numret

Bålstabladet