Elisabeth Lind

Hallå där… Elisabeth Lind, Trädgårdsdagsveteran på Enköpings kommun

Vad betyder Trädgårdsdagen för dig?

  • Publicerad 12:12, 31 aug 2018

– Oj, jättemycket, jag känner stolthet över att det vuxit så mycket och blivit så bra, det är bevis på att det var en riktigt satsning vi gjorde.

Vad är din roll i år?

– Jag håller i utställningen på Trädgårdsmarknaden. Det finns marknader, Träning & hälsa och Smaka på Enköping är de andra två.

Och så har du öppnat eget också?

– Ja, jag går i pension i februari och faktiskt just på Trädgårdsdagen öppnar jag och min kollega Lena Månsson Trädgårds- och hantverksbutiken mittemot museet, nära Café Samt.

Vad ligger bakom satsningen?

– Som guide i Enköping har jag märkt att det finns ett behov av en sån butik. Både jag och Lena har jobbat med trädgård hela livet, fast på lite olika sätt.

Får ni plats med hantverk också?

– Ja då, det är en liten butik, men det är meningen. Vi vet att det görs mycket fint hantverk i kommunen och hoppas kunna sälja hantverk andra gjort, men varor med kvalité som vi själva tycker om.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Återsken tillbaka med USA-tema

Nyheter Pop, rap, country och boogie woogie. Bredare än någonsin när showgruppen Återsken tar sig an ”Amazing America”. – Jag tycker att vi har lyckats, säger Marcus Dannvik som i vår arrangerar sin 27...fredag 15/2 8:34