Hammarby pausar all ungdomsverksamhet tillsvidare till följd av coronaviruset. Foto: Mostphotos

Hammarby ställer in all ungdomsverksamhet

Hammarby Fotboll pausar all organiserad ungdomsverksamhet tills vidare. Beslutet har tagits för att bidra till minskad smittspridning av coronaviruset, meddelar klubben i dag.

  • Publicerad 11:46, 13 mar 2020

Hammarby Fotboll trycker paus för all sin organiserade ungdomsverksamhet. Det framgår i ett mail som skickades ut till spelare, ledare och föräldrar under fredagen.

"Hammarby eftersträvar en så trygg miljö som möjligt för våra spelare och ledare samtidigt som vi vill hjälpa till att hindra smittspridningen. Därför så pausar vi i dag samtlig ungdomsverksamhet tillsvidare", skriver Hammarby Fotboll.

Uppehållet omfattar all verksamhet som matcher, träningar, utbildningar cuper och läger för samtliga ungdomslag, uppger klubben vidare.

Under den pausade perioden kommer ungdomarna i stället att få hjälp med egenträning i hemmet.

Butiker stängs: Vädjar om lägre hyra

Nyheter Hyresvärden: "Tycker att vi reagerat så fort vi kan" Coronapandemin hotar butiker och restauranger runt om i staden. Nu går Bagarmossens företagare samman i ett upprop för lägre lokalhyror.måndag 6/4 16:48

Förskola i Solberga totalförstörd i brand

Nyheter Rektorn chockad: "Det är minnen som brinner upp" Montessoriförskolan Bambini i Solberga brann på lördagskvällen den 4 april. Enligt Storstockholms räddningscentral var förskolan helt övertänd och byggnaden gick inte att rädda, skriver Expressen.måndag 6/4 10:59