Kenneth Erlandssson på Snö är årets glassmästare. Foto: Jonas Sveningsson/Stockholmsmässan

Han gör Sveriges bästa glass

Årets bästa glassmakare finns i Stockholm. Och vinnaren är....

  • Publicerad 16:40, 26 apr 2018

... Kenneth Erlandsson som driver Snö på Kvarnholmen och på Odengatan 92. Det är andra gången han sopar hem titeln "Sveriges Glassmästare" på Glass-SM under GastroNord på Stockholmsmässan i Älvsjö.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Tävlingen avgjordes i fyra kategorier och enligt juryn vann Kenneth Erlandsson tack vare "genomgående hög kvalitet, tydliga smaker och spännande smakkombinationer, samt förföriska konsistenser som föll hela juryn i smaken.”

– Jag är galen i smaker! Du hittar ju inte vanlig vaniljglass hos mig direkt, jag gör allt med en liten twist. Ganska moderna smaker. Dessutom är jag väldigt noga med konsistens, strukturer och texturer, eftersom jag vet att har jag inte rätt struktur så får jag inte heller till den goda smaken, kommenterade segraren själv vinsten i ett pressmeddelande.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Paradise Hotel festar vidare i lya i Stockholm

Nyheter Så säger grannarna Nu festar deltagarna i Paradise Hotel vidare på Hagagatan 54 i Vasastan.måndag 22/10 21:50

Kravet: Gummit i lekparkerna måste bort

Nyheter V: "Farliga för både barns hälsa och miljön" Fallskydd som är gjorda i platsgjuten gummi i stans lekparker är farliga för miljön såväl som barnen och måste tas därför tas bort. Det kräver nu Vänsterpartiet på Södermalm.måndag 22/10 17:56