Kenneth Erlandssson på Snö är årets glassmästare. Foto: Jonas Sveningsson/Stockholmsmässan

Han gör Sveriges bästa glass

Årets bästa glassmakare finns i Stockholm. Och vinnaren är....

  • Publicerad 16:40, 26 apr 2018

... Kenneth Erlandsson som driver Snö på Kvarnholmen och på Odengatan 92. Det är andra gången han sopar hem titeln "Sveriges Glassmästare" på Glass-SM under GastroNord på Stockholmsmässan i Älvsjö.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Tävlingen avgjordes i fyra kategorier och enligt juryn vann Kenneth Erlandsson tack vare "genomgående hög kvalitet, tydliga smaker och spännande smakkombinationer, samt förföriska konsistenser som föll hela juryn i smaken.”

– Jag är galen i smaker! Du hittar ju inte vanlig vaniljglass hos mig direkt, jag gör allt med en liten twist. Ganska moderna smaker. Dessutom är jag väldigt noga med konsistens, strukturer och texturer, eftersom jag vet att har jag inte rätt struktur så får jag inte heller till den goda smaken, kommenterade segraren själv vinsten i ett pressmeddelande.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

SL om skyltkaoset i tunnelbanan

Nyheter Alla tavlor har visat fel – sen lunchtid Det tekniska felet på SL:s skyltsystem har förbryllat eftermiddagsresenärerna i Stockholm.måndag 20/8 16:49

Förvåningen: Här är SL:s "nya" röda linje

Nyheter Linje 14 får ny sträckning – ibland Vanligtvis går linje 13 mellan Ropsten och Norsborg. Men nu har tåg mot Telefonplan, tillhörande linje 14, börjat dyka upp vid Karlaplan. Vad händer?måndag 20/8 16:12