Foto: Wikimedia Commons

Handdator stulen från byggarbetsplats

Inbrott i barack i Hagalund.

  • Publicerad 10:29, 7 nov 2018

Hagalund, Enköping
Tisdag 6 november
Klockan 06.30
Inbrott. På tisdagsmorgonen upptäcktes ett inbrott på en byggarbetsplats på Gustaf Daléns gata. Någon har krossat en ruta till en kontorsbarack och tagit sig in den vägen. Inne i lokalen har gärningsmannen använt en vinkelslip eller liknande för att öppna ett kassaskåp. Ur kassaskåpet har det sedan stulits en handdator till ett värde av 50 000 kronor. Ur lokalen har det även tagits en pinnsvets.

Bålsta
Tisdag 6 november
Skadegörelse. Natten mellan måndag och tisdag har någon krossat ett fönster till en altandörr på Snäppvägen i Bålsta.

Bålsta
Tisdag 6 november
Klockan 20.00
Narkotikabrott. På tisdagskvällen mötte en civil polispatrull en kvinna på pendeltågstationen i Bålsta. Polisen började prata om narkotika med kvinnan och hon plockade då upp en joint, en cannabiscigarett. Kvinnan, som är i 30-årsåldern, är nu misstänkt för ringa narkotikabrott.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Örsundsbrobo får fängelse för smuggling

Nyheter En man i 25-årsåldern, boende i Örsundsbro, döms till tre års fängelse för narkotikasmuggling. Saken gäller två paket amfetamin som har skickats till mannen.måndag 19/11 16:25