Hans mål: Stoppa boulebanorna i Obsan

Det finns planer på nya boulebanor i Obsan. Det är dock inte ett glädjebesked för alla. Vasastadsbon Ulf Johannison vill stoppa dem.

  • Publicerad 16:40, 26 nov 2017

I veckan blev det klart att det ska anläggas 2-4 boulebanor i Observatorielundens nedre del, ett initiativ från Vasastadsbon Jan-Erik Bengtsson. Banorna ska utformas i samråd med honom och andra intresserade och kommer på plats under nästa år.

Jan-Eriks vinst i Obsan – nu blir det boule

En som besökte stadsdelsnämndens möte i torsdags när beslutet fattades var Vasastadsbon Ulf Johannison som menar att bouleplanerna borde stoppas. Detta trots att han själv gillar att spela boule.

– Banorna behövs inte. Det är sällan vi behöver fyra banor i Vasaparken. Som regel räcker det med två eftersom det inte kommer så många. Människor behöver inte bara aktivitet utan också avkoppling och därför är de gröna platserna av central betydelse, säger Ulf Johannison.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Ulf Johannison vill inte ha boulebanor i Observatorielunden. Foto: Mimmi Epstein

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Karin Ernlund (C): "Stoppa varje onödig regel för byggande"

Nyheter C-toppen i stor intervju inför Stockholmsvalet Inför valet träffar vi alla förstanamn i partierna som vill vinna makten i Stockholm. Det här är Karin Ernlunds och Centerpartiets främsta mål efter valet.lördag 21/7 9:05

Här är parkerna där du får dricka alkohol

Nyheter LISTA: Se vad som gäller för Stockholms alla parker 2018 I vissa parker i Stockholm är det helt okej att öppna bubblet eller ölen till picknickhänget, i andra råder strikt alkoholförbud. Här ser du vad som gäller för "din" park.fredag 20/7 14:43