Ägaren Jocke Jonsson i grönskan i Humlegården. Foto: Linda Gren

Här är ägarnas nya plan för Debaser i Humlegården

Ägarna har ändrat sig. Det blir ingen försäljning av Debaser i Humlegården. I alla fall inte ännu.

  • Publicerad 14:00, 9 maj 2018

Det var för en dryg månad sedan som nyheten om att Debaser Humlegården var till salu på Blocket dök upp i medierna. Fyra miljoner kronor var prislappen. Nu kan StockholmDirekt avslöja att det inte blir någon försäljning. Ägarna har ändrat sig och försäljningen får dröja.

– Det kom en hel del bud men inget som var bra nog. Så vi har tänkt om och lyssnat på våra gäster. Vi kör på själva i sommar också, säger Jocke Jonsson, en av de som driver Debaser i Stockholm.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Men att ägarskapet är detsamma gör inte att restaurangen är det. Både namnet och konceptet ändras lagom till öppningen som sker nu i veckan. Debaser blir istället Humlegårdens parkcafé och bar.

– Man kan med undantag för större sällskap inte boka bord utan drop in gäller. Man ska kunna ta en sallad eller fikabröd. Jag kan för övrigt lugna alla som varit oroliga, vår toast skagen blir kvar.

Är målet fortfarande att sälja stället?

– Så är det, men det känns jättekul att köra på i sommar, säger Jocke Jonsson.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Kravet: Gummit i lekparkerna måste bort

Nyheter V: "Farliga för både barns hälsa och miljön" Fallskydd som är gjorda i platsgjuten gummi i stans lekparker är farliga för miljön såväl som barnen och måste tas därför tas bort. Det kräver nu Vänsterpartiet på Södermalm.måndag 22/10 17:56

Campus Manilla utreds efter larm om våld

Nyheter Rektorn på prinsessan Estelles skola svarar på kritiken Skolinspektionen utreder prinsessan Estelles skola på Djurgården efter larm om kränkningar och våld. Skolans rektor säger att hon välkomnar utredningen.måndag 22/10 16:45