Här är de mest klickade bostäderna på Hemnet just nu

En infinitypool på Lidingö och en 38-miljonersvilla i Djursholm. Det här är Hemnetobjekten i Stockholm som intresserar flest just nu.

  • Publicerad 07:04, 4 apr 2017

Den populäraste Stockholmsannonsen på Hemnet just nu är en 657 kvadratmeter stor villa i Djursholm med utgångspris på 38 miljoner kronor.

Huset är från 1904 och uppförd i klassisk jugendstil. Och sällskapsrum i entréplan i sann ”Scarlett O´Har”-anda, om man får tro mäklaren.

För den som gillar att klippa gräs är det objektet en våt dröm. Tomten är hela 2 545 kvadratmeter. Foto: Mäklarfirman Vincent Forssbeck KB

En annan annons som fått rejält med uppmärksamhet är en friliggande villa på ”en av Lidingös mest mest eftertraktade adresser”.

Förutom infinitypool med "vidsträckt sjöutsikt" har huset bland annat två eldstäder och exklusiva badrum.

Ligg i vattnet och kolla på vattnet. Den här villan på Lidningö är mycket populär på Hemnet. Foto: Per Jansson fastighetsförmedling AB

Det populäraste objektet ligger dock inte i Stockholm utan återfinns i Lindesberg mellan Örebro och Ludvika.

Huset är 178 kvadratmeter och är ditt för 985 000 kronor.

Den här kåken har visats över 53 000 gånger på Hemnet. Foto: Malin af Kleen, Bostadsfotograferna

Varför är det här det populäraste objektet på Hemnet?

– Det är ett fantastiskt hus helt enkelt. Jag har nog aldrig fått så mycket positiva ord och kommentarer förut, skriver Anna Fröyseth, mäklarassistent på Fastighetsbyrån som säljer huset, i en kommentar till StockholmDirekt.