Foto: Mostphotos

Har din svarta moped blivit stulen?

En svart moped med alla tecken på att vara stulen har hittats i Skokloster. Fast ägaren är okänd.

  • Publicerad 11:00, 14 jan 2019

Moped tros vara stulen

Det var sent på lördagskvällen som allmänhet kontaktade polis då ungdomar hade setts i Skokloster vid en moped som tycktes vara stulen.

Då polis kom dit var mopeden kvar, men ingen annan var där.

Kablar hängde ut och misstankarna om att mopeden ska vara stulen är starka, men det finns ingen stöldanmälan om en sådan moped.

Den är en svart klass 2-moped.

Droger och bilar

Varje helg samma sak, fast med lite variationer. Personer som använder eller har droger på sig avslöjas i bilar.

Denna vecka:

1) Bil stående vid Shell kontrolleras. I den sitter några herrar med lokal anknytning. En av dem har en mindre mängd narkotika på sig. (Fredag 23.30).

2) Bil stoppas på E18 vid Ekolsund. Föraren misstänks för drogmissbruk och rattfylleri under droginfluens. ´Han grips, men friges senare. (Lördag 00.15).

3) Två bilar krockar i Sågarbacken i Bålsta. En av förarna misstänks för rattfylleri under påverkan av narkotika. Han är också positiv på snabbtest. (Måndag 02.25)

4) Bil stoppas på E18. Föraren blir misstänkt för rattfylleri och bruk av narkotika. (Måndag 02.40).

Skulle köpa ledramp – visade sig vara hans

En man som blivit bestulen råkade hitta just den varan till salu på en köp & sälj-grupp i Bålsta. En man i 25-årsåldern är därför misstänkt för häleri.måndag 19/8 11:19

Två dagars festande; ett enda bråk

Håbo Festdag blev en välbesökt tillställning med kvällsparty för Håboborna i dagarna två. På lördagskvällen blev en man misstänkt för brott på festplatsen i Bålsta Centrum.söndag 18/8 10:22

Senaste numret

Bålstabladet
Stockholm Direkt