Zlatan besökte Årsta IP igår. Foto: Instagram/Sacharias Källdén

Här dyker Zlatan upp på Bajens träning

Självaste Zlatan Ibrahimovic var på besök i Årsta igår, måndag. Han var där för att kolla in Bajens hemmaplan och klubbhus på Årsta IP.

  • Publicerad 11:35, 4 feb 2020

Nyheten att Zlatan Ibrahimovic har köpt in sig i Hammarby fotboll spreds snabbt i medierna i höstas. I måndags var han i Årsta, eller rättare sagt på Årsta IP för att kolla in sin nya klubbs träningsanläggning.

Det var första gången han besökte Årsta IP och enligt uppgifter till annan media fick världsspelaren träffa spelare och personal och bekanta sig med anläggningen.

Hur pass engagerad Zlatan kommer att vara i Bajen framöver är än så länge oklart, enligt SR P4 Stockholm.

– Han är en jättestark personlighet, det skapar intresse kring klubben och det ska vi försöka ta tillvara på bästa sätt, säger Richard von Yxkull, ordförande i Hammarby Fotboll till kanalen.

Två av Bajens spelare, Paulinho och Jean Carlos De Brito, lade upp en bild på Instagram när de står tillsammans med Zlatan på anläggningen i Årsta.

– Jag hoppas vi får träffa honom igen, han är kungen av Sverige. Inte bara den bästa spelaren, han är kungen. Det har alltid varit en dröm. Jag kommer minnas den här dagen för evigt, sade Paulinho till SVT enligt Aftonbladet.

Hur såg programmet ut?

– Det fanns inget program, han var bara där en kort stund och sade hej och kollade runt på anläggningen, säger Love Gustafsson, pressansvarig på Hammarby Fotboll, till SöderortDirekt.

Vad tyckte han om anläggningen?

– Jag vet inte, det får du fråga Zlatan om, det är inget jag kan svara på.