Nytt. Annedals krog stänger. Ny kvarterskrog väntar. Foto: Hitta.se © Lantmäteriet/Metria

Här får Annedal en ny kvarterskrog

Pizzerian Annedals krog har stängt för gott. Nu inväntar fastighetsägaren Stockholmshem en ny hyresgäst.

  • Publicerad 11:33, 21 jan 2019

Annedals krog har varit en välbesökt restaurang i området. Det har serverats pizza till höger och vänster men nu är det slut på det roliga. Annedals krog har stängt för gott utan att det lämnats några tecken på vad som ska ske härnäst.

Fotgängarnas paradis har förvandlats till "Annedals autobahn"

Nu spekuleras det i lokala Facebookgrupper om vad som ska hända i lokalen och önskemålen är många. Någon vill ha en öppen förskola, en annan en cavabar och en tredje en yogastudio.

Men drömmarna verkar inte gå i uppfyllelse denna gång. Enligt Stockholmshem blir det varken träning eller bubbel utan en ny kvarterskrog.

Här får Bromma en ny indisk krog

– Den verksamhet som är på gång i lokalen på Pippi Långstrumps gata är en ny kvarterskrog. Just nu för vi dialog med flera aktörer så vilken det blir vet vi inte i dagsläget, säger Åsa Stenmark, kommunikationschef på Stockholmshem och fortsätter:

– Vårt fokus är dock att få in en riktigt bra kvarterskrog som bidrar till trivseln i kvarteret och ger en bra närservice till de som bor och jobbar där. Vi räknar med att ha ett avtal klart runt maj månad.