Crepson har öppnat i Västermalmsgallerian. Foto: Crepson

Här får Kungsholmen nytt creperie

Med fyllningar från hela världen – redo att ätas Tokyo-style. Nu har ett nytt ställe för alla galette- och crepestokiga öppnat på Kungsholmen.

  • Publicerad 15:41, 3 dec 2018

Det är i Västermalmsgallerians nedre plan som Crepson slagit upp portarna. Ägarna har sedan tidigare ett ställe på Södermalm och på menyn är det crepes, galettes, amerikanska pannkakor och våfflor som gäller.

De marknadsför käket som "nyttig snabbmat" med fyllningar från världens alla hörn.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

"Vi har tagit fyllningar från New York till Seoul. Från Skagenröra och Västerbottenost till Franska getostar och Kimchi. Och så rullar vi våra crepes till en virvel i strut som man gör man i Tokyo, då kan du äta den lättare och ta med dig maten", skriver de på sin hemsida.

– Västermalmsgallerian är en naturlig del av många människors vardag och flera besöker platsen dagligen. Antingen är de på resande fot, behöver lösa vardagspusslet eller bara ta det lugnt. Oavsett situation kommer vi att servera crepes och galetter som passar för alla tillfällen, säger Eva Jacobson Weinefalk på Crepson i ett uttalande.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

FILM: Alla inledningstal i budgetdebatten

Nyheter Så här startade årets största politiska debatt i Stockholms stad Så här lät det på onsdagen när den två dagar långa budgetdebatten i Stockholms stad brakade igång. onsdag 12/12 22:17

Han startade mikrobryggeri på Lilla Essingen

Nyheter Har egen kran på lokala tapaskrogen Från en bryggsats i köket till stora jästankar, egen julöl och ölkran på lokala krogen. Ö-bon Mikael Nyman har stora planer för Lilla Essingens egna mikrobryggeri.onsdag 12/12 20:00