Snart får Skarpnäck en ny offentlig toalett. Foto: Patrik Wirén / Stockholms stad

Här får Skarpnäck en ny supertoalett

I Skarpnäcks allé vid tunnelbanan anlägger staden just nu en så kallad supertoalett.

  • Publicerad 16:40, 29 okt 2018

Uppmärksamma Skarpnäcksbor har de senaste veckorna kunnat ta del av infon att det är dags att flytta cykeln från ett av cykelställen vid tunnelbanestationen. Det är nämligen dags för bygge av en ny offentlig toalett, informerar staden om på uppsatta lappar.

Nu kan StockholmDirekt avslöja att det handlar om en självrengörande supertoalett av det grå slag som redan finns runt om i staden, bland annat i Björkhagen.

– Det kommer ta drygt fyra veckor så är den på plats, om allt flyter på som det ska, säger Markus Nilsson på trafikkontoret.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Idag måndag är sista dagen att rädda sin cykel från att forslas bort på grund av bygget. Men för den som missat att flytta sin cykel är hoppet inte ute: staden förvarar felparkerade cyklar en tid och de kan återfås mot beskrivning. Det går i så fall att kontakta stadens uppställningsplats på Finspångsgatan 1 i Lunda industriområde. 

Avstängt. Här i Skarpnäcks allé, intill tunnelbanan, byggs en offentlig toalett. Foto: Patrik Wirén

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Nu ska bilister också välja elscooter

Nyheter Tre garage öppnar för populära elsparkcyklar Ställ bilen och ta el-scootern. Det hoppas Stockholm parkering och företaget Voi blir effekten av deras nya samarbete.lördag 17/11 8:30

Polisen tar hjälp av hundägare i Söderort

Nyheter Nytt projekt Polisen drar igång en ny satsning i Söderort och utbildar hundägare i att bli bättre på att nosa upp brott under sina många promenader.lördag 17/11 8:30