Vid parkeringsplatsen bakom Hemköp kommer den nya återvinningsstationen ligga. Foto: Mikael Andersson

Här hamnar Hässelbys nya återvinning

I och med att Maltesholmstorget rustats upp får Hässelbyborna en ny återvinningsstation. I början av juli kommer stationen vara på plats.

  • Publicerad 11:34, 26 jun 2019

I stadens detaljplan för området kring torget i Hässelby strand så avsattes en yta för en återvinningsstation.

– Det är kanonbra, det en av få platser i kommunen där staden tänkt till och fått med det i detaljplanen, säger Annika Ahlberg, regionchef på Förpacknings- och tidningsinsamlingen, som återvinner det som samlas in på stationen.

Återvinningsstationen kommer att vara till för boende i området och den kommer att ligga vid Maltesholmsvägen bakom Hemköp. Den 3 juli ställs återvinningsstationen på plats.

Det här kan du slänga i den nya återvinningsstationen

Ja:

Papper

Plast

Metall

Glas

Tidningar

Nej:

Grovsopor

Utslängda elever från privatskola får ny plats

Nyheter Efter beskedet att skolan abrupt stänger på Södermalm Thea privata grundskola på Söder ska avvecklas inför läsåret 2019/2020. Enligt skolan är anledningen en renovering som gör att det inte går att vara kvar i lokalerna.onsdag 24/7 9:58

Se bilder: Han är Stockholms Johnny Depp

Nyheter Look-a-like-utmaning – är DU lik någon kändis? I sju år har han jobbat på att bli den bästa Johnny Depp look-a-liken i världen. Södermalmsfrisören Seba Alón får en hel del personer att vända sig efter honom på gatan.tisdag 23/7 19:37

Vi är Västerort

Stockholm Direkt