Vid parkeringsplatsen bakom Hemköp kommer den nya återvinningsstationen ligga. Foto: Mikael Andersson

Här hamnar Hässelbys nya återvinning

I och med att Maltesholmstorget rustats upp får Hässelbyborna en ny återvinningsstation. I början av juli kommer stationen vara på plats.

  • Publicerad 11:34, 26 jun 2019

I stadens detaljplan för området kring torget i Hässelby strand så avsattes en yta för en återvinningsstation.

– Det är kanonbra, det en av få platser i kommunen där staden tänkt till och fått med det i detaljplanen, säger Annika Ahlberg, regionchef på Förpacknings- och tidningsinsamlingen, som återvinner det som samlas in på stationen.

Återvinningsstationen kommer att vara till för boende i området och den kommer att ligga vid Maltesholmsvägen bakom Hemköp. Den 3 juli ställs återvinningsstationen på plats.

Det här kan du slänga i den nya återvinningsstationen

Ja:

Papper

Plast

Metall

Glas

Tidningar

Nej:

Grovsopor

Så förbereder sig polisen inför dagens derby

Nyheter Extra bevakning på vissa områden: ”Var ute i god tid” Inför dagens heta derby mellan Hammarby och AIK uppmanar polisen alla som ska till matchen att vara ute i god tid.söndag 22/9 10:00

Skönhetsrådet ska fortsätta sin kamp kring Stockholms utveckling

Nyheter ✓Firar 100 år med ny bok ✓Sekreterarens lista på lyckade nybyggen i Stockholm De har beskyllts för att vara bakåtsträvande bevarare som dissar höga hus. Den bilden delar inte Skönhetsrådets sekreterare Henrik Nerlund som i dagarna gav ut en bok om Stockholms...söndag 22/9 9:00

Vi är Västerort

Stockholm Direkt