Visar matchen. På klassiska fiket Ritorno i Vasastan visas VM-matcherna – men utan ljud. Foto: Ritorno

Här kan du kolla VM på tjock-tv – utan ljud

I dag spelar Sverige sin första VM-match och på flera håll och ställen runtom i stan visas den på storbildsskärm. På klassiska fiket Ritorno i Vasastan visar man också matchen, men utan ljud.

  • Publicerad 11:39, 18 jun 2018

Det har knappast undgått någon att Sverige i dag spelar sin första VM-match. Närmare bestämt klockan 14 och mot Sydkorea. Den visas förstås på ett stort antal ställen, bland annat på Europas största storbildsskärm på Tele2 arena. Men för den som vill ha det lite lugnt och ändå se matchen kommer Ritorno på Odengatan 80 att visa den – utan ljud och på en klassisk tjock-tv.

– Vi tycker att det är en lite rolig grej, VM har ju blivit så himla hajpat. Vi tror inte att så många kommer att komma just hit för att se matchen. Vi kommer inte att ha något ljud på men om någon gäst frågar så får vi väl sätta på lite lågt, säger ägaren Taif Albela.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Matchen kommer att visas på Ritornos tjock-tv.

– Den har funnits här sedan vi tog över 2006 och säkert mycket längre än så. Men den fungerar bra, säger Taif Albela.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Här är parkerna där du får dricka alkohol

Nyheter LISTA: Se vad som gäller för Stockholms alla parker 2018 I vissa parker i Stockholm är det helt okej att öppna bubblet eller ölen till picknickhänget, i andra råder strikt alkoholförbud. Här ser du vad som gäller för "din" park.fredag 20/7 14:43

Ny satsning ska stoppa droghandeln på Plattan

Nyheter Trygghetsgruppen flyttar in mitt på Sergels torg Nu är alla samlade under ett och samma tak – mitt i händelsernas centrum.fredag 20/7 11:44