Här kan du ladda upp i Stockholm inför Twin Peaks-premiären

Efter 25 år är det nu dags för den omåttligt populära och mytomspunna serien Twin Peaks att återvända. Sugen på att ladda upp ordentligt inför premiären? Här har du evenemangen du inte får missa!

  • Publicerad 12:12, 19 maj 2017

Lynchstämmning på Bio Rio

Filmen, Fire Walk with Me, som djupdyker i Laura Palmers sista dagar i livet spelas på Bio Rio. Utöver filmvisningen blir det livemusik samt efterfest. Mer om eventet hittar du här.

När: Fredag den 19 maj klockan 19:30 - 22:45 (extrainsatt visning söndag den 21 maj med start 19:15).

Var: Bio Rio, Hornstulls strand 3.

Färska upp minnet i Förstadens filmsalong

Även här finns det en chans att se Fire Walk with Me på storduken. Prova även på att testa dina kunskaper i ett Twin Peaks – quiz, dricka ett glas vin och äta en god måltid innan visningen. Mer om eventet hittar du här.

När: Fredag den 19 maj klockan 18:00 – 22:00.

Var: Biocafé Tellus, Vattenledningsvägen 46.

Specialpris på Twin Peaks - öl

Alla Twin Peaks - fans är inbjudna till 19 Glas för att värma upp inför seriens återkomst. Med hjälp av TWIN IPA, som är en hyllningsöl till serien och influerad av dess dramatik, kommer du garanterat in i rätt sinnestämning. Mer om eventet hittar du här.

När: Söndag den 21 maj klockan 15:00 – 19:00.

Var: 19 Glas Bar & Matsal, Stora nygatan 19.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.