På Lindhagensgatan 76 kan du lämna in deklarationen fysiskt fram till och med klockan 21 ikväll. Foto: Per Brandt

Här kan du lämna in deklarationen idag

Trycket är stort på att få lämna in deklarationen för hand. Nu öppnar Skatteverket upp ett inlämningsställe sent till sent ikväll – och gör det möjligt att även lämna in deklarationen imorgon.

  • Publicerad 17:05, 2 maj 2018

Idag är sista dagen att lämna in sin deklaration. Många har överraskats av Skatteverkets beslut att det bara går att lämna in deklarationen manuellt under respektive kontors öppettider.

Missa inte detta om du lämnar in deklarationen idag!

Tidigare idag var beskedet att öppettiderna gäller. Men nu är det nya bud. Efter ett stort tryck kommer det nu att vara möjligt att lämna in sin deklaration på plats på Skatteverkets kontor på Lindhagensgatan 76 fram till och med klockan 21 ikväll. Det är det enda kontoret i hela Stockholmsregionen som håller extra öppet. Dessutom kommer de ta emot deklarationen under kontorstider imorgon meddelar myndigheten på sin hemsida. Det går även bra att posta deklarationen på en vanlig brevlåda imorgon och undvika förseningsavgift enligt myndigheten.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

På kontoret på Kungsholmen har man märkt av efterfrågan att få lämna in deklarationen fysiskt under dagen. Under hela dagen har en strid ström vallfärdat till Lindhagensgatan.

– O ja, det har både varit de som har lämnat deklarationen och som har haft frågor. Nu kommer vi ha en låda med en vakt utanför, säger Eva Dazley, sektionschef på servicekontoret på Kungsholmen.

Det kommer endast gå att lämna in sin deklaration på plats, kontoret har inte öppet för andra ärenden meddelar myndigheten. För mer info se skatteverket.se

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Robyn-fans tävlar om biljetter till hemligt gig

Nyheter Här möts de på Mariatorget för att interagera – med sina telefoner Nu på måndag är sista dagen för Robyn-fans att samla poäng till stjärnans hemliga gig i Stockholm. Så här går det till.söndag 21/10 20:00

Här byggs nya bron till Djurgården

Nyheter Då ska den vara klar Bygget av Folke Bernadottes bro som ska länka ihop norra och södra Djurgården är nu igång.söndag 21/10 9:02