FRÅGA. Ställ frågor om tunnelbanan.

Här kan du ställa alla frågor om nya t-banan

I dag måndag ges stockholmare möjlighet att ställa alla tänkbara frågor till de som jobbar med utbyggnaden av Stockholms tunnelbana. Här är platserna att hålla koll på.

  • Publicerad 08:56, 11 jun 2018

Enligt Emma Sahlman, presskontakt på Förvaltningen för utbyggd tunnelbana, FUT, kommer det finnas kunnig personal på plats under dagen som kan svara det mesta som gäller nya spår, vagnar och andra saker som rör det växande tunnelbanenätet.

Även den som är nördigt intresserad ska kunna få sitt lystmäte.

Över 100 personer som är med och bygger den nya tunnelbanan kommer att vara ute för att möta stockholmare på nio olika platser under dagen.

Det främsta syftet med kampanjdagen är att sprida information till personer i länet som har missat att t-banan byggs ut. Den gruppen är enligt FUT fortfarande ganska stor.

Måndag 11 juni 2018

Klockan 7–9

Barkarby pendeltågsstation

T-Kungsträdgården, mot Arsenalsgatan

Lumaparken

Odenplan

Klockan 11–13

Mall of Scandinavia

Klockan 16–18

T-Akalla, norra uppgången (Sibeliusgången 30)

Globen shopping

Mall of Scandinavia

Nacka Forum

Sickla köpkvarter

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Solna

Hård kamp om sista mandatet

Nyheter Slutliga valresultatet dröjer Valsedlarna är färdigräknade i Solna stadshus. Nu pågår kontrollräkningen på länsstyrelsen och den kan pågå en bit in nästa vecka.tisdag 18/9 14:26