FRÅGA. Ställ frågor om tunnelbanan.

Här kan du ställa alla frågor om nya t-banan

I dag måndag ges stockholmare möjlighet att ställa alla tänkbara frågor till de som jobbar med utbyggnaden av Stockholms tunnelbana. Här är platserna att hålla koll på.

  • Publicerad 08:56, 11 jun 2018

Enligt Emma Sahlman, presskontakt på Förvaltningen för utbyggd tunnelbana, FUT, kommer det finnas kunnig personal på plats under dagen som kan svara det mesta som gäller nya spår, vagnar och andra saker som rör det växande tunnelbanenätet.

Även den som är nördigt intresserad ska kunna få sitt lystmäte.

Över 100 personer som är med och bygger den nya tunnelbanan kommer att vara ute för att möta stockholmare på nio olika platser under dagen.

Det främsta syftet med kampanjdagen är att sprida information till personer i länet som har missat att t-banan byggs ut. Den gruppen är enligt FUT fortfarande ganska stor.

Måndag 11 juni 2018

Klockan 7–9

Barkarby pendeltågsstation

T-Kungsträdgården, mot Arsenalsgatan

Lumaparken

Odenplan

Klockan 11–13

Mall of Scandinavia

Klockan 16–18

T-Akalla, norra uppgången (Sibeliusgången 30)

Globen shopping

Mall of Scandinavia

Nacka Forum

Sickla köpkvarter

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Fler nyheter i Vi i Solna

S-budget satsar på skolorna

Nyheter Finansieras med skattehöjning Stora satsningar på skola och förskola finansierade genom en skattehöjning på 16 öre. Det är tyngdpunkten i Socialdemokraterna alternativa budget för Solna.tisdag 20/11 16:46

Bristol-skylten är på plats

Nyheter Officiell nyinvigning i helgen Nu är Bristol-skylten på plats. Och den lyser. För första gången på många år. Den officiella nyinvigningen blir i helgen.måndag 19/11 17:52

Kritik mot AIK-stipendium

Nyheter "Strider mot likställighetsprincipen" Solna stads beslut att fira AIK:s fotbollsguld med ett stipendium som ska gå till ett av klubbens ungdomslag har orsakat en våldsam debatt i sociala medier. Alla föreningar ska behandlas lika, anser...måndag 19/11 8:51