På onsdagar är det racketsport som gäller och på lördagar är det olika sporter. Foto: Mostphotos

Här kan funktionsvarierade träna gratis

Träningssugna med funktionsvariation, se hit! I veckan drog gratis drop in-träning igång för säsongen i Herrestaskolans sporthall.

  • Publicerad 11:54, 12 jan 2018

För den som har en funktionsvariation och är träningssugen finns nu chansen att gå på gratis drop-in träning i Herrestaskolans sporthall i Barkarbystaden.

– Vi har hållit på ett par terminer men är fortfarande i uppstartsfasen. Det är drop in men de som kommer och provar brukar komma tillbaka, säger Annica Dahlborn, idrottskonsulent på Järfälla kommun.

Träningen riktar sig till både barn och vuxna och hålls onsdagar 18.30-20 (racketsport) och lördagar 13.30-15.30 (blandat). Assistenter eller föräldrar får vara med, och den som har ett hjälpmedel använder det under passet.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Här bor de mitt i historiens vingslag

Nyheter StockholmDirekt cyklar. Möt familjen i ett av Järfällas äldsta bostadshus Det finns inte en enda rak vinkel i den gamla brovaktarstugan vid Stäketbron i Järfälla. Men massor av lokal historia, ända från 1600-talet. Något familjen Sundelin, som bott här i snart 10 år,...fredag 6/7 11:56

Dags igen: då stängs pendeltågen av i sommar

Nyheter Så reser du istället Är det dags, är det dags, är det dags igen? Japp, det är det. För pendeltågsavstängningar alltså.fredag 6/7 11:35