Cecilia Ly öppnar Eatnam på Birger Jarlsgatan. Foto: Elnaz Baghlanian

Här öppnar en sydvietnamesisk krog i City

För drygt ett och ett halvt år sedan slog Eatnam upp portarna på Odenplan. Nu ynglar det sydvietnamesiska stället av sig i City.

  • Publicerad 19:30, 23 okt 2018

Cecilia Ly har lång erfarenhet från restaurangbranschen och har tidigare jobbat ute i landet. I mars förra året tog hon över BankOmats lokaler vid Odenplan och öppnade vietnamesiska Eatnam. Fokus på menyn ligger på sydvietnamesisk mat och det serveras mycket husmanskost. Konceptet på nya stället på Birger Jarlsgatan 36 blir i princip samma som på Odenplan. Det kommer till exempel inte att vara möjligt att boka bord.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

– Vi har fått mycket fin respons av nöjda gäster. Vi visste inte hur det skulle gå men vi trodde verkligen på idén med att streetfood möter bistro. Nytt är att vi satsar på aw och drinkar på Birger Jarlsgatan, säger Cecilia Ly.

Hon öppnar vietnamesisk streetfood-bistro på Odenplan

Den nya restaurangen som flyttar in i Vurmas gamla lokaler är 300 kvadratmeter stor i två våningar plus en uteservering i vår. I mitten av december hoppas Cecilia Ly kunna öppna.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Stor rivning föreslås i City

Nyheter Nu avgörs striden om omstridda bygget Trots kritik från länsstyrelsen. Nu ska staden klubba planerna på att riva Passagenhusen i City och bygga ett nytt niovåningshus.onsdag 21/11 7:00

"Jag hade handen på Eddie Vedders kuk lite för länge"

Nyheter Kändisfotografen från Söderort om rockvärldens största svin I tre decennier har han fotograferat rocken och dess kändisar i Stockholm. Nu släpper han boken "Let there be rock" med personliga favoriter, många som aldrig publicerats förr. Johan Bergmark...tisdag 20/11 20:00