Tomten som föreslås bebyggas är inringad med rött. Foto: Stockholm Stad

Här planeras 60 nya lägenheter i Bagis

60 nya lägenheter ska byggas i Bagarmossen. Samtidigt byggs ett antal bostäder för äldre.

  • Publicerad 16:59, 12 apr 2018

De nya bostäderna planeras på en tomt vid Byälvsvägen i Bagarmossen, i hörnet mot Nackareservatet. Husen som står där idag rivs i så fall på grund av vattenskador och där bedrivs just nu daglig verksamhet.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

De 60 nya lägenheterna är tänkta att bli dels bostadsrätter, dels bostäder för äldre och byggs i tre punkthus med fyra till sex våningar.

Nyligen fattades beslut om att starta planarbetet och om tidplanen håller antas detaljplanen vintern 2019.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

JUST NU: Brand i Nackareservatet

Nyheter Tidigare släckt brand har blossat upp igen Räddningstjänsten är just nu på väg till Brotorp i Nackareservatet sedan en tidigare släckt brand i området har tagit fart igen. Omfattningen är ännu oklar men en rökpelare sträcker sig upp i luften.torsdag 19/7 13:59

Motorbåt fattade eld – tre hoppade i vattnet

Nyheter SE FILMEN En mindre motorbåt fattade plötsligt eld efter vad som beskrivs som en explosion strax före klockan halv ett på torsdagen. Släckning pågår. "Vi satt och solade när det plötsligt small", säger vittnet...torsdag 19/7 13:17