Gärningsmännen skrämdes iväg av en boende i villan. Foto: Sacharias Källdén

Hässelbybo väcktes av inbrottstjuvar

Under torsdagsmorgonen utsattes en villa i Hässelby villastad för inbrott och grov stöld.

  • Publicerad 11:19, 2 nov 2017

Tidigt i morse, vid halvfemtiden, fick polisen ett larm om ett inbrott och stöld i en villa i Hässelby villastad.

– Tre gärningsmän med huva bröt sig in i hallen, det är oklart hur det tog sig in, säger Anders Bryngelsson vid polisens ledningscentral.

En boende i villan vaknade av att han hörde inbrottstjuvarna röra sig inne i huset.

– Han vaknade när de bröt sig in i hallen och började skrika. Han skrämde iväg gärningsmännen som rusade ut och försvann i en okänd bil ute på gatan, säger Anders Bryngelsson.

Gärningsmännen fick med sig saker från hallen i villan.

En anmälan om grov stöld genom inbrott har upprättats. Ännu finns ingen misstänkt och en teknisk undersökning av platsen kommer att genomföras.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

JUST NU: Nytt besked om Pålsundet

Nyheter Omstridda rivningen skjuts upp Rivningen av Söder Mälarstrand vid Pålsundets båthamn försenas. Tidigast 2019 kommer arbetet att kunna påbörjas. Samtidigt ska det tittas på en ny gestaltningsmässig lösning, meddelar Miljöpartiet...onsdag 20/6 11:24

Nu får fotgängare en del av supercykelbanan

Nyheter Avslöjar: Stadens nya plan efter ilskan Efter ilskan mot att folk knatar och joggar i cykelbanan. Nu ska staden temporärt dela av sträckan förbi Norr Mälarstrand för att göra plats för fotgängare och cyklister under pågående arbete med...onsdag 20/6 11:15